Onder de Linden

Oisterwijk (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

U kunt uw Dinercheque ook verzilveren bij restaurant Onder De Linden in Oisterwijk. Als u van uitgebreid dineren houdt, bent u hier aan het juiste adres! Overigens is de kleine eter ook van harte welkom. Bij Onder De Linden mag iedereen zich thuis voelen. Het motto van dit fijne restaurant is: nóg meer kwaliteit en een nóg scherpere prijs. Bij Onder De Linden komt u er achter dat een avondje genieten helemaal niet zo veel hoeft te kosten. U kunt sowieso gewoon met uw Dinercheque afrekenen.

Samen met uw partner, familie of vriendengroep geniet u van een overheerlijk diner in een gemoedelijke ambiance. Bij Onder De Linden staan zowel professionaliteit als gastgerichte service hoog in het vaandel. De enthousiaste keukenbrigade, onder leiding van Willem van der Steen, zal u positief verassen. Met uw Dinercheque geniet u van heerlijke gerechten met veel seizoen- en streekproducten. Wat dacht u van een wildstoofpotje van hert, zwijn en haas of de ‘’Chateaux Briand’’? Dit laatste is een klassieke runderbiefstuk met pepersaus en aardappelpuree van rozijnen, zuurkool en appel. Overigens bent u ook van harte welkom bij Onder De Linden als u een visliefhebber of vegetariër bent.

Sluit uw feestelijke avond af met één van de overheerlijke desserts die Onder De Linden op haar repertoire heeft staan. Ga bijvoorbeeld voor de huisgemaakte chocolade truffeltaart van volle Belgische Callebaut chocolade of de klassieke apfelstrudel met vanillesaus en kaneelijs. Uw Dinercheque is bij Onder De Linden altijd goed besteed!

Contactgegevens:

Onder de Linden
De Lind 63
5061 HV Oisterwijk
Telefoon: 
013-5220414
Nationale Diner Cadeaukaart Oisterwijk Onder de Linden

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Haarendijk 4
5076 TM Haaren
Telefoon: 
0411-623185
Nationale Diner Cadeaukaart Haaren De Michel Eetcafe en Zalen

Bistrot C.

Oisterwijk
A la carte
Adres: 
De Lind 63
5061 HV Oisterwijk
Telefoon: 
0138221312
Nationale Diner Cadeaukaart Oisterwijk Bistrot C.
Adres: 
Oisterwijksedreef 4
5076 NA Haaren
Telefoon: 
0411-621791
Nationale Diner Cadeaukaart Haaren Pannekoekenhuis Belveren