Oma Toos

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de tweede binnenhaven van Schevingen kunt u een heerlijk hapje en drankje nuttigen bij Oma Toos. Dit gezellige familierestaurant staat voor oer-Hollandse gerechten die u weer helemaal terug in de tijd zullen brengen. Naar een tijd voordat de quinoaburger, het tarwegrasshot en de chiapudding bestond. Wel kunt u er betalen met uw Dinercheque.

Oma Toos is vernoemd naar de Haagse oma van de oprichters. De Nederlandse keuken werd bij haar met de paplepel ingegoten. Alle gerechten zijn dan ook echt gebaseerd op de authentieke recepten van Oma Toos. Zo kunt u met uw Dinercheque in de lunchuren de heerlijkste Hollandse broodjes bestellen, zoals een broodje gehaktbal en een broodje gezond. De echte klassiekers! Daarnaast kunt u ook kiezen uit een aantal diverse pannenkoeken en poffertjes. Ze bakken de pannenkoeken volgens traditioneel recept en worden ruim belegd met bijvoorbeeld kaas, appel of spek. Oma Toos is dan ook de ideale plek om gezellig met uw kinderen te gaan eten in het weekend. Er is zelfs een kinderhoek én ruime parkeergelegenheid. Voor een Hollandse hap met uw Dinercheque moet u bij Oma Toos zijn!

Ook in de avond kunt u hier genieten van grootmoeders keuken. Op de Dinerkaart staan allerlei smaakvolle Hollandse gerechten. Het is ook goed te merken dat u dicht bij zee zit. Wat dacht u van een visserspannetje of slibtongetjes? De specialiteit van Oma Toos is ‘’Captains Diner’’: een Hollandse rijsttafel met kapucijners, speklap, saucijzen en nog veel meer. Oer-Hollands en lekker! Zien zij u snel met uw Dinercheque?

Contactgegevens:

Oma Toos
Doctor Lelykade 3A
2583CL Den Haag
Telefoon: 
0704449428
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Oma Toos

Meer restaurants in de buurt

Greekz

Den Haag
Afhalen
Adres: 
Doctor Lelykade 21
2583CL Den Haag
Telefoon: 
0703657050
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Greekz

Liman Restaurant

Den Haag
A la carte
Adres: 
Dokter Lelykade 17
2583 CL Den Haag
Telefoon: 
0704492933
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Liman Restaurant

Gastronomia Villani

Den Haag
A la carte, Italiaans and Lunch
Adres: 
Hellingweg 94c
2583 WH Den Haag
Telefoon: 
0702196196
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Gastronomia Villani