Olympia Boskoop

Boskoop (ZH)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Restaurant Olympia is een sfeervol restaurant in Boskoop, waar u terecht kunt voor de gouden combinatie van traditionele Griekse gerechten en een gastvrije en gemoedelijke sfeer. U waant zich op vakantie op een zonnig Grieks strand! Het enige verschil is dat u hier gewoon met uw Dinercheque kunt betalen. Olympia is heerlijk rustig gelegen en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Kom dus gauw eens langs en geniet van een uitgebreid diner.

Bij Olympia kunt u naar hartenlust genieten van een uitgebreid driegangendiner voor een goede prijs. Neem ook gerust uw Dinercheque mee! Het is een echt familiebedrijf dat gerund wordt door negen personen. Er heerst altijd een warme en gezellige sfeer! De chef-kok heeft een bijzondere passie voor koken en lekker Grieks eten. Ook wordt er altijd gewerkt met dagverse ingrediënten! Met uw Dinercheque kunt u de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten bestellen. Voor de liefhebber is de gemengde ‘’Spyros’’ ten zeerste aan te raden. Dit is een leuke mix van ossenhaas, souflaki, kipfilet, soutsouki en gyros. Zo leert u in ruil voor uw Dinercheque pas echte de Griekse keuken kennen! Neem ook gerust uw kinderen mee naar restaurant Olympia.

Griekenland is natuurlijk omringd door water, dus u kunt bij Olympia ook terecht voor heerlijke verse vis. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebakken zalm, kabeljauw of inktvisringen met knoflook en citroensap? Wat salade en een portie rijst of frietjes zal hier heerlijk bij smaken. Het team van restaurant Olympia hoopt u en uw Dinercheque spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Olympia Boskoop
Zijde 104
2771 ER Boskoop
Telefoon: 
0172-211862
Nationale Diner Cadeaukaart Boskoop Olympia Boskoop

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Parklaan 4
2771GB Boskoop
Telefoon: 
0172766048
Nationale Diner Cadeaukaart Boskoop Roos Eten & Drinken

Restaurant L'Unie

Waddinxveen
Restaurant in een Hotel
Adres: 
Kerkweg Oost 226
2741HA Waddinxveen
Telefoon: 
0182612103
Nationale Diner Cadeaukaart Waddinxveen Restaurant L'Unie

Hotel Waddinxveen

Waddinxveen
Restaurant in een Hotel
Adres: 
Kerkweg Oost 226
2741HA Waddinxveen
Telefoon: 
0182612103
Nationale Diner Cadeaukaart Waddinxveen Hotel Waddinxveen