Oliva

Den Bosch (NB)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

Aan het twijfelen waar u heen wilt gaan met uw dinercheque? Stop dan met twijfelen! Restaurant Oliva heet u vanaf nu namelijk van harte welkom met uw dinercheque! Het is een Italiaans restaurant dat staat in Den Bosch aan de Orthenstraat. Het restaurant is modern en gezellig ingericht. Ook ziet het er verzorgd en netjes uit. U kunt hier zeker op uw gemak eten. Iedereen is hier dan ook van harte welkom, jong of oud, het maakt niet uit. Als u het naar uw zin heeft dan heeft Oliva dat ook! Het restaurant is van woensdag tot en met maandag geopend. U kunt zowel komen lunchen als dineren. Voor de lunch is het restaurant van 12:00 uur tot 15:00 uur geopend en voor het diner van 17:00 uur tot 22:00 uur.

Oliva is een Italiaans restaurant en serveert dus overheerlijke Italiaanse gerechten. Deze worden bereid door de gespecialiseerde chef-kok. De gerechten bevatten heerlijke soorten vlees en vis, maar voor de niet vlees- en vis liefhebbers zijn er ook vegetarische gerechten. U heeft veel keuze voor uw dinercheque! U kunt genieten van een driegangenmenu: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Laat u verassen en geniet vooral van de verschillende heerlijke smaken die u zult proeven.  Bij uw gerecht kunt u ook heerlijke dranken krijgen. U kunt uw drankje goed met uw gekozen gerecht(en) combineren!

Bent u al nieuwsgierig geworden naar dit leuke en lekkere restaurant? Pak dan uw dinercheque en Oliva zal u welkom heten!

Contactgegevens:

Oliva
Orthenstraat 47F/G
5211SK Den Bosch
Telefoon: 
0737370260
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Oliva

Meer restaurants in de buurt

Rancho Bravo

Den Bosch
Argentijns
Adres: 
Orthenstraat 53
5211 SV Den Bosch
Telefoon: 
073-6130167
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Rancho Bravo

Prince of India

Den Bosch
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Orthenstraat 272
5211 SX Den Bosch
Telefoon: 
073-6122126
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Prince of India

Restaurant Al Mundo

Den Bosch
A la carte and Afhalen
Adres: 
Orthenstraat 284
5221SX Den Bosch
Telefoon: 
0736100564
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Al Mundo