Olde postkantoor

Dedemsvaart (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Hollands, Lunch and Wijnbar
Omschrijving: 

Zou het u leuk lijken om met uw dinercheque heerlijk te gaan dineren in een van de mooiste monumentale panden van Dedemsvaart? Dan hebben wij goed nieuws voor u! U bent nu met uw dinercheque welkom bij restaurant Olde Postkantoor, een heerlijk en laagdrempelig restaurant gevestigd in het oude postkantoor van Dedemsvaart. Het pand stamt uit 1912 en is prachtig onderhouden. Het is gelegen aan het mooie Marktplein en heeft een unieke sfeer waar het voor eenieder goed toeven is. Binnen zit u heerlijk in de verhoogde ruimte met uitzicht over het plein, en wanneer het weer het toelaat kunt u van een kopje koffie, een lekker glas wijn of een hapje genieten op het gezellig terras van restaurant Olde Postkantoor.

In de keuken van Olde Postkantoor bereidt de chef iedere woensdag tot en met zondag van verse producten heerlijke en verassende gerechten. Zo kunt u met uw dinercheque onder andere genieten van een traditionele tournedos, waarvan het vlees afkomstig is van het Vechtdalrund uit de eigen streek. Het vlees wordt bij Olde Postkantoor geserveerd met warme groenten van het seizoen en een smeuïge en smaakvolle risotto. Daarbij heeft u keuze uit verschillende bijpassende sauzen, waaronder een rode wijnsaus, een peper-knoflooksaus, een ansjovisbotersaus en huisgemaakte kruidenboter. Op het menu staan uiteraard ook heerlijke verse visgerechten en vegetarische maaltijden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit restaurant waar u heerlijk kunt eten in een prachtig monumentaal pand? Reserveer dan nu bij restaurant Olde Postkantoor er laat het eten u goed smaken! Uw dinercheque is uiteraard ook meer dan welkom dus vergeet deze bij uw bezoek niet mee te nemen. 

Contactgegevens:

Olde postkantoor
Markt 1
7701GV Dedemsvaart
Telefoon: 
0523712415
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Olde postkantoor

Meer restaurants in de buurt

Pizzeria Venezia

Dedemsvaart
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Markt 16
7701 GW Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-615506
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Adres: 
Marktstraat 5
7701GT Dedemsvaart
Telefoon: 
0523769020
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren
Adres: 
Julianastraat 103-105
7701GK Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-612614
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Restaurant Kiewiet