Nurzadem

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Turks
Omschrijving: 

Restaurant Nurzadem is dé plek in de Schilderswijk in Den Haag waar u moet zijn voor een traditionele Turkse maaltijd of pizza. Ook de typische Turkse gezelligheid is zowel in de inrichting als de houding naar de gasten toe zeer merkbaar. Iedereen is hier welkom! Neem ook gerust uw Dinercheque mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Het is trouwens ook mogelijk om een van de Turkse lekkernijen af te halen of te laten bezorgen. Zo kunt u de Turkse keuken eenvoudig en snel in huis halen!

Als u van pizza houdt, moet u bij Restaurant Nurzadem zijn met uw Dinercheque. Uiteraard hebben ze er traditionele Turkse pizza’s, maar ze hebben zich ook meester gemaakt in de Italiaanse pizza. Bestel bijvoorbeeld de Pizza Funghi met champignons of de Pizza Al Hoceima met garnalen, tonijn en ansjovis. De twijfelaars onder ons kunnen de Pizza Norzadem Speciaal bestellen. Dit zijn maar liefst vier verschillende pizza’s in één! Uiteraard kunt u de Dinercheque ook besteden aan een authentieke Turkse specialiteiten. Ze serveren onder andere linzensoep, Durum en Pide. Dit laatste is speciaal deeg gevuld met een kruidig gehaktmengsel. De echte vleeseter kan naar hartenlust genieten van één van de Turkse grillspecialiteiten.

Heeft u moeite bij het maken van een keuze uit alle lekkernijen van Restaurant Nurzadem? Dit is eenvoudig op te lossen door de Mix Grill te bestellen. Deze bestaat uit een mix van koteletten, kipvleugels, adana, shaslick, kipfilet en kofte geserveerd met salade en rijst/patat. Dat wordt gegarandeerd een smulfestijn!

Contactgegevens:

Nurzadem
Vaillantlaan 119
2526 HC Den Haag
Telefoon: 
0703800505
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Nurzadem

Meer restaurants in de buurt

Santos

Den Haag
Argentijns
Adres: 
Gevers Deynootplein 120
2586CP Den Haag
Telefoon: 
0703545198
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Santos

Mevlana Vaillantlaan

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Vaillantlaan 420
2526 HW Den Haag
Telefoon: 
0702223344
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Mevlana Vaillantlaan

Restaurant Basaal

Den Haag
A la carte, Afhalen and Frans
Adres: 
Dunne Bierkade 3
2512 BC Den Haag
Telefoon: 
0704276888
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Basaal