Noordzee Boulevard

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u een lange dag op het strand heeft doorgebracht kan de maag nog wel eens wat van zich laten horen. Ook als een lange wandeling over de boulevard van Scheveningen heeft gemaakt wil hij nog wel eens in rep en roer raken. Gelukkig is de perfecte oplossing hiervoor ook gewoon aanwezig op de boulevard. U kunt bijvoorbeeld een frietje gaan eten bij een gemiddelde friet tent waar de boulevard vol mee zit. Maar waarom zou u genoegen moeten nemen met de middenmaat. Dat is nergens voor nodig. U kun namelijk ook gewoon aan tafel bij één van de betere restaurants van de boulevard. Dat is wel lekker gemakkelijk. Want die accepten nu zelfs de dinercheque van Diner Cadeau.

Omdat u in dit restaurant een bijzonder uitzicht over de Noordzee heeft is het misschien wel één van de betere locaties aan de boulevard voor een romantisch dinertje voor twee personen. U kunt hier natuurlijk ook gewoon terecht als u van plan om met een groepje te gaan eten, daar wordt niet moeilijk over gedaan. Zelfs als u met een grote groep wilt komen is dat gemakkelijk te doen. Als u zelfs met een echt grote groep aan tafel wilt wordt het iets lastiger maar op verzoek, met een belletje vooraf, is dit goed te doen. Bij Noordzee Boulevard werken ze namelijk met het ‘Behandel een ander zoals u zelf behandeld wilt worden’ wereldbeeld. En dat is te zien bij het personeel, die zijn gastvrij zoals men dat niet meer gewend is.

Het zal een lastige dag worden wanneer er gekozen moet worden over het voedsel. Het is allemaal even lekker maar dat hoort er soms ook bij, dit is een keus die u zelf zou moeten maken. Net als de betaling, maar dat kunt u gewoon doen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Noordzee Boulevard
Strandweg 183-187
2586 JM Scheveningen
Telefoon: 
070-3506092
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Noordzee Boulevard

Meer restaurants in de buurt

El Nino

Scheveningen
A la carte, Mediterraans, Strandtent and Tapas
Adres: 
Strandweg 31
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
0703229107
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen El Nino
Adres: 
Strand Noord 57b
2586ZZ Den Haag
Telefoon: 
0703558377
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Manta Beach

Kitchen Rani

Den Haag
Afhalen, Buffet and Speciaal
Adres: 
Gevers Deynootplein 223
2586CT Den Haag
Telefoon: 
0703544457
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Kitchen Rani