Noflik Langwar

Langweer (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het Friese Langwar vindt u restaurant Noflik Langwar. Stap eens bij ons binnen en dompel u onder in de authentieke en ouderwetse gezelligheid uit grootmoeders tijd. Bij Noflik is niet alleen de sfeer genieten geblazen, maar zijn de gerechten minstens net zo lekker. Kom proeven van de heerlijke Friese smaken die Noflik te bieden heeft, ook met uw dinercheque!

Noflik is het Friese woord voor gezellig, en dat is het restaurant zeker. Gevestigd in een monumentaal pand dat stamt uit 1766 kunt u zich hier helemaal in het verleden wanen. Een gezellig terras gesitueerd op de klinkers, waar u onder de loofbomen van een kopje koffie of een Fries biertje kunt genieten… Een interieur dat u direct nostalgisch stemt, met houten bar, schilderijtjes aan de muur en klompen in de hoek… Dat is de sfeer van Noflik, waarin u zich direct thuis zal voelen. Natuurlijk is het niet enkel de sfeer waar het restaurant zo succesvol door is geworden, maar is het vooral het heerlijke eten waar wij zo bekend om staan. In al onze gerechten gebruiken wij zoveel mogelijk streekproducten, om zo rekening te kunnen houden met de seizoenen en het milieu, maar natuurlijk ook omdat niets lekkerder is dan de echte Friese smaken. Friesche kazen van Boer Sjoerd, biologische Rinse appelstroop, Fries bier uit Bolsward zijn maar een paar van de voorbeelden van authentiek Friese producten waar wij mee werken.

Kom dus snel eens binnen in ons warm ingerichte restaurant, of geniet op het terras van de zon onder het genot van een drankje! Een heerlijke plek om uw dinercheque te verzilveren.

Contactgegevens:

Noflik Langwar
Buorren 35
8525EC Langweer
Telefoon: 
0513499169
Nationale Diner Cadeaukaart Langweer Noflik Langwar

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Legemeersterweg 1a
8527 DS Legemeer
Telefoon: 
0513432999
Nationale Diner Cadeaukaart Legemeer Landhotel de IJsvogel

Hotel De Oorsprong

Sint Nicolaasga
A la carte
Adres: 
Huisterheide 7
8521NC Sint Nicolaasga
Telefoon: 
0513432662
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Nicolaasga Hotel De Oorsprong
Adres: 
Huisterheide 7
8521NC Sint Nicolaasga
Telefoon: 
0513432662
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Nicolaasga Restaurant de Stoeterij