Ni Hao Panorama

Zuidlaren (DR)
Omschrijving: 

Let op: voor het buffet is uw cadeaukaart niet te gebruiken.

In Zuidlaren in Drenthe kunt u met uw Dinercheque een avondje op pad in de Chinese keuken. Ni Hao is gespecialiseerd in het bereiden van allerlei Chinese lekkernijen. Dat doen we dan ook met passie, zorgvuldigheid en met aandacht voor mooie ingrediënten. De passie die wij hebben voor de Chinese keuken proeft u ook absoluut terug in onze heerlijke gerechten. Onze gerechten, gecombineerd met het fraaie interieur van Ni Hao, zorgen ervoor dat u zich een tijdje in China waant. Toch een goedkoop reisje zo, met uw Dinercheque! U kunt plaatsnemen in ons gezellige restaurant of op ons fraaie terras. Met goed weer is het daar heerlijk toeven. Waar u ook plaatsneemt, u kunt in ieder geval genieten van op traditionele wijze gemaakte Chinese lekkernijen. Met uw Dinercheque krijgt u bij Ni Hao een authentieke Chinese smaakbeleving. Daar komt nog eens bij dat onze kaart uitgebreid en gevarieerd is, zodat u ook verrast kunt worden door onze kaart. Natuurlijk ontbreken de klassiekers uit de Chinese keuken niet, maar een gedetailleerde blik op de kaart werpen zal u hoe dan ook geen windeieren leggen.

Bij Ni Hao kunt u genieten van onze zorgvuldig samengestelde menu’s die allen uit meerdere gangen bestaan. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker simpel à la carte dineren. Geniet van een simpel, maar briljant uitgevoerd, bami-, nasi- of mifanggerecht, of wees iets avontuurlijker en geniet van één van onze gerechten van het zeebanket. Uiteraard hebben wij ook een aantal heerlijk rijsttafels op de kaart staan. Voldoende keus dus met uw Dinercheque lijkt ons!

Kom een avondje op Aziatische wijze genieten bij Ni Hao Panorama en neem uw Dinercheque mee. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen!

Contactgegevens:

Ni Hao Panorama
Stationsweg 11
9471 GJ Zuidlaren
Telefoon: 
050-4090439
Nationale Diner Cadeaukaart Zuidlaren Ni Hao Panorama

Meer restaurants in de buurt

Rose Garden

Hoogezand
A la carte, Sushi and Wok
Adres: 
Kerkstraat 285
9603 AJ Hoogezand
Telefoon: 
0598321485
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogezand Rose Garden
Adres: 
Woldweg 80
9606 PG Kropswolde
Telefoon: 
0598-351088
Nationale Diner Cadeaukaart Kropswolde Wok Palace
Adres: 
Brinkstraat 2
9467 PE Anloo
Telefoon: 
0592-271216
Nationale Diner Cadeaukaart Anloo De Koningsherberg