Next Door Riche

Valkenburg (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wanneer u met uw familie of met vrienden een uitje naar het prachtige Valkenburg in Limburg op de planning heeft staan, dan is er nu een plek waar u met uw dinercheque ook heerlijk kunt dineren en bijkomen na een lange dag sightseeing of het verkennen van de bekende Valkenburgse grotten. U bent met uw dinercheque vanaf nu namelijk meer dan welkom bij restaurant brasserie Next Door Riche, de brasserie van hotel Riche, waar u altijd lekker kunt eten, ook wanneer u geen gast bent van het hotel. De brasserie is gezellig ingericht en de warme kleuren en lederen stoelen geven het geheel een huiselijke sfeer.

De chef-kok bereidt de gerechten uitsluitend met verse ingrediënten en met de nodige dosis liefde. Op de kaart staan vele klassiekers, maar ook enkele bijzondere Limburgse specialiteiten. Zo kunt u kiezen tussen medaillons van varkenshaas met champignon roomsaus en een malse lendenbiefstuk met pepersaus. Wilt u een echte Limburgse specialiteit proberen? Kies dan de konijnenbout op Limburgse wijze of het Limburgse stoofpostje: een pannetje voor twee personen met varkensvlees gestoofd in bockbier en een garnituur van zilveruitjes en champignons. Ook uit de nagerechten heeft u een ruime keus uit zoete of juist gezonde opties! Aan de ene kant kunt u gaan voor een chocoladetaartje ui de over met vanillesaus en ijs, maar u kunt ook frisse yoghurt met vers fruit bestellen. Keuzemogelijkheden te over dus!

Een avond bij brasserie Next Door Riche staat garant voor een gemoedelijke avond om bij te komen van een enerverende dag in Limburg, het team heet u graag welkom met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Next Door Riche
Neerhem 25
6301CD Valkenburg
Telefoon: 
0436012965
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Next Door Riche

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Neerhem 25
6301CD Valkenburg
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Hotel Riche

Dionysos

Valkenburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grendelplein 20
6301 BS Valkenburg
Telefoon: 
0436010179
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Dionysos

Amadeus

Valkenburg
A la carte
Adres: 
Grendelplein 9
6301BS Valkenburg
Telefoon: 
043-6016846
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Amadeus