Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)

Nes (Ameland) (FR)
Soort keuken: 
Afhalen and Hollands
Omschrijving: 

Op het waddeneiland Ameland is meer dan genoeg te beleven. Het eiland is staat tjokvol met prachtige natuur en is daarom bekend voor zijn prachtige wandel- en fietstochten. Ook kunt u met uw boot een prachtige dag meemaken. Deze activiteiten geeft iedereen een lekkere trek. Daar hebben ze op Ameland gelukkig ook een oplossing voor. Bij Nes Café Ameland kunt u met deze lekkere trek altijd terecht. Nu ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het is bij bewoners van Ameland algemene kennis dat u voor een leuke avond aan moet schuiven in dit gezellige eetcafé. Het eten wordt ook op speciale manier bereid. Namelijk met een klei-over die ook wel de Big Green Egg wordt genoemd. Deze grill kan tot enorme hitte worden opgestookt. Op deze manier is het vlees snel op de juiste temperatuur zodat smaak, geur en kleur van de hoogste kwaliteit zijn. Het geeft ook nog eens een toegevoegde smaak van houtskool aan het vlees toe. Kom dus snel langs en geniet van deze echte traktatie. Bij Nes Café zijn ze van mening dat iedereen een leuke avond verdiend, ook de kleintjes. Daarom heeft het keuken team dus een speciale kinderkaart samengesteld.

De bereikbaarheid van het café is ook nog eens uitstekend. U kunt niet alleen gratis parkeren en altijd uw fiets kwijt. Aanmeren met de boot is ook nog eens goed te doen. Kom dus snel ècht Amelands genieten bij Nes Café Ameland. Of geef zo’n avondje cadeau met de Dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)
Van Heeckerenstraat 10
9163 GZ Nes (Ameland)
Telefoon: 
0519-542760
Nationale Diner Cadeaukaart Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kooiplaats 6
9164 KN Buren
Telefoon: 
0652343200
Nationale Diner Cadeaukaart Buren Koaikershuus
Adres: 
Stasjonswei 24
9073 GJ Marrum
Telefoon: 
0518411750
Nationale Diner Cadeaukaart Marrum De Pannekoektrein

Eetcafe de Driesprong

Ameland
A la carte and Eetcafé
Adres: 
Hoofdweg 15
9164KL Ameland
Telefoon: 
0519542922
Nationale Diner Cadeaukaart Ameland Eetcafe de Driesprong