Mr Twins

Rhoon (ZH)
Soort keuken: 
Tapas and Turks
Omschrijving: 

Bent u een fan van de Turkse keuken of wilt u deze beter leren kennen? Besteedt dan uw Dinercheque bij het gezellige restaurant Mr. Twins in Rhoon. De tweelingbroers Murat en Riza runnen hun Turkse restaurant met veel toewijding en enthousiasme. Zij hebben gastvrijheid, lekker eten en gezellig samenzijn hoog in het vaandel staan. Ze zijn in 2016 zelfs benoemd als één van de IENS toppers! Proef hoe lekker de Turkse keuken kan zijn met behulp van uw Dinercheque.

Begin de avond goed en bestel eerst een paar koude en warme ‘meze’ om te delen. Meze zijn een soort Turkse tapas waaronder gebakken aubergine, yoghurtdip, gevuld bladerdeeg en falafel. Mr. Twins heeft een uitgebreide menukaart en biedt voor ieder wat wils. Onder de hoofdgerechten vindt u veel typisch Turkse vleesspecialiteiten zoals kiprollade, lamskoteletten en ossenhaas. De echte carnivoor is hier aan het juiste adres met de Dinercheque! Toch zijn er ook een paar heerlijke vegetarische gerechten op de kaart te vinden, zoals gevulde paprika, courgette en aubergine. Wilt u graag uitgebreid dineren? Bestel dan het feestelijke menu. Voor slechts €33,50 krijgt u een mozaïek van koude en warme gerechten, een hoofdgerecht naar keuze, een grand dessert met verschillende lekkernijen en koffie of thee.

Om alle gasten tegemoet de komen, heeft de tweeling ook een speciaal seniorenmenu ontwikkeld waardoor 55-plussers voor een goede prijs kunnen komen dineren. Ook kinderen zijn van harte welkom bij Mr. Twins. Die kunnen Turkse gehaktballetjes of kipnuggets bestellen. Kom gezellig dineren met de hele familie en neem uw Dinercheque mee!

Contactgegevens:

Mr Twins
Hof van Portland 49
3162 WK Rhoon
Telefoon: 
0104802203
Nationale Diner Cadeaukaart Rhoon Mr Twins

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Gooilandsingel 105
3083 DP Rotterdam
Telefoon: 
0103134778
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Cozinha Do Mundo

Zela Restaurant

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Charloisse Lagendijk 952
3088 LA Rotterdam
Telefoon: 
0107370153
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Zela Restaurant
Adres: 
Kromme Zandweg 102
3084 ND Rotterdam
Telefoon: 
0102371975
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam De Gulle Gasterij