Mooii Eten en Drinken

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

de Oude Haven. Hier kunt u met uw Dinercheque genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel met passie bereid door de chef van MOOII en zijn team. Het restaurant is modern en stijlvol met een warme uitstraling. Moeiteloos worden hier de historische omgeving en de moderne tijd met elkaar gecombineerd. Ook op de kaart ziet u dit terug. De attente bediening van MOOII is ervaren en enthousiast en weet precies hoe zij het u aan niks laten ontbreken.

De kaart van MOOII is heel veelzijdig en bevat gerechten die gebaseerd zijn op de Franse keuken met invloeden uit alle windstreken. Klassieke gerechten en moderne specialiteiten worden gecombineerd om tot verrassende gerechten te komen die u zullen doen watertanden. Het is mogelijk a la carte van de kaart te bestellen of bijvoorbeeld een driegangenkeuzemenu samen te stellen. Ook kunt u zich laten inspireren door de chef kok met het menu van de chef. Dit is een dagelijks wisselend menu dat begint bij twee gangen en uit te breiden is tot vijf gangen. Ook voor de kinderen is er een speciaal driegangenmenu bedacht, zodat zij ook gezellig meekunnen met uw avondje uit! In de keuken van MOOII wordt enkel gebruik gemaakt van dagverse producten van de beste kwaliteit. Het keukenteam heeft grote voorkeur voor duurzame en biologische producten.

Naast het a la carte restaurant beschikt MOOII ook over een ruime bar waar u gezellig een aperitief kunt drinken onder het genot van diverse heerlijke borrelhapjes en een aparte zaal waar tot ongeveer 100 personen in kunnen. Deze is beschikbaar voor verschillende gelegenheden zoals vergaderingen, recepties, lunches, diners of (bedrijfs)borrels.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in restaurant MOOII. Vergeet uw dinercheque niet!

 

Contactgegevens:

Mooii Eten en Drinken
Oost-Wijnstraat 8-16
3086 SG Rotterdam
Telefoon: 
010-4112295
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Mooii Eten en Drinken

Meer restaurants in de buurt

Meat Rotterdam

Rotterdam
A la carte and Vlees
Adres: 
Haringvliet 635-637
3011ZP Rotterdam
Telefoon: 
010-8467887
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Meat Rotterdam

Apartt

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Blaak 4
3011 TA Rotterdam
Telefoon: 
010-8450519
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Apartt

H2otel

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Wijnhaven 20A
3011 WR Rotterdam
Telefoon: 
0104445690
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam H2otel