Molen de Zwaluw

Kesteren (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Omschrijving: 

Wanneer u op zoek bent naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Kesteren, dan is pannenkoekenrestaurant Molen De Zwaluw wellicht dé plek voor u. Deze sfeervolle korenmolen die sinds 2002 het dorp siert biedt een unieke sfeer door de combinatie van de landelijke elementen van de molen en de moderne inrichting. Daarnaast heeft u vanuit de molen een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. Het is de perfecte uitvalsbasis waar u kunt lunchen wanneer u vervolgende de natuur in wilt trekken. Of kom juist in de avond dineren om bij te komen van een lange dag buiten. Er zijn in de omgeving vele fiets en wandelpaden, waar altijd genoeg te beleven is.

Molen de Zwaluw is een pannenkoekenrestaurant waar u met uw dinercheque kunt komen genieten van de beste pannenkoeken en poffertjes van Kesteren en omstreken. Daarnaast kunt u echter ook genieten van een heleboel andere voortreffelijke gerechten van het menu! Vis, vlees en vegetarisch, de mogelijkheden zijn legio en alles is met evenveel liefde voor u klaargemaakt door de chef.

Molen de Zwaluw is eveneens een unieke locatie om uw feest of evenement te geven. Gaat u trouwen? Is er iemand jarig? Organiseert u een groot zakendiner? Wilt u met enkele families gezellig barbecueën? U kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk bij pannenkoekrestaurant Molen de Zwaluw. De medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw perfecte avond voor u te realiseren. Kom het zelf zien met uw dinercheque en laat u overtuigen!

Contactgegevens:

Molen de Zwaluw
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren
Telefoon: 
0488-488833
Nationale Diner Cadeaukaart Kesteren Molen de Zwaluw

Meer restaurants in de buurt

Restaurant de Kers

Opheusden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rijksweg 1
4043HA Opheusden
Telefoon: 
0344608921
Nationale Diner Cadeaukaart Opheusden Restaurant de Kers

Restaurant Magnolia

Rhenen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
Telefoon: 
0317-619003
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Restaurant Magnolia

Restaurant Broer & Ko

Kesteren
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Hoofdstraat 103
4041 AC Kesteren
Telefoon: 
0488481433
Nationale Diner Cadeaukaart Kesteren Restaurant Broer & Ko