Moeke's Kaffeej

Appeltern (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het leuke Appeltern staat het ouderwetse en gezellige Grand Café Moeke’s Kaffeej. Door onze verzameling aan oude blikken hebben wij een stukje vroeger in een modern gebouw van nu gebracht. Hierdoor heeft de kroeg een bijzondere uitstraling gekregen. Overdag nodigen wij u graag uit om bijvoorbeeld rustig de krant te komen lezen met een heerlijk kopje koffie en in de avond kunt u langskomen voor de gezellige sfeer die er dan hangt in het café. ’s Avonds wordt er muziek gespeelt, en u kunt gezellig gaan kaarten of biljarten. Ook kunt u ervoor kiezen om  sportwedstrijden te kijken op een groot scherm. U gaat dus voor echte gezelligheid het best naar Moeke’s Kaffeej met uw dinercheque!

Onze keuken maakt heerlijke gerechten en maaltijden voor u klaar. U kunt met uw dinercheque heerlijk komen lunchen of dineren! Gaat u liever voor kleine hapjes, dan kan dat ook. Er worden namelijk ook lekkere borrelhapjes klaargemaakt. De lunchkaart bestaat onder andere uit broodjes, uitsmijters, maaltijdsalades, soepen en kroketten. Onze dinerkaart bestaat uit voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten en heerlijke desserts. Voor de kinderen is er een kindermenu waar ze  kunnen kiezen uit verschillende voor- en hoofdgerechten.  Wij hebben voor iedereen iets lekkers op de kaart!

Wij zijn elke dag geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. Van 12:00 uur tot 17:00 uur kunt u bij ons lunchen, en dineren kan bij ons van 12:00 uur tot 21:00 uur. Kom snel langs met uw dinercheque en wij verwelkomen u met open armen!

Contactgegevens:

Moeke's Kaffeej
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
Telefoon: 
0487541872
Nationale Diner Cadeaukaart Appeltern Moeke's Kaffeej

Meer restaurants in de buurt

Moeke Mooren

Appeltern
A la carte
Adres: 
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
Telefoon: 
0487541872
Nationale Diner Cadeaukaart Appeltern Moeke Mooren
Adres: 
Burgwal 20
5341CR Oss
Telefoon: 
0412488983
Nationale Diner Cadeaukaart Oss Gyrosland Oss
Adres: 
Galerij 2
5341CL Oss
Telefoon: 
0412632636
Nationale Diner Cadeaukaart Oss Eeterij Voorafentoe