Midgetgolf De Roozeboom

IJsselstein (UT)
Soort keuken: 
Afhalen and Pannenkoeken
Omschrijving: 

De Roozeboom is een authentiek pannenkoekenrestaurant, gevestigd aan het prachtige IJsselbos in de provincie Utrecht. U kunt hier ook met uw Dinercheque terecht. Bijzonder aan dit restaurant is dat ze ook beschikken over een gloednieuwe midgetgolfbaan met spectaculaire hindernissen. Deze baan is het hele jaar geopend en hartstikke leuk voor kinderen en volwassenen tot honderd jaar! Na een potje minigolf is het tijd voor een smakelijke maaltijd. En wat is nou lekkerder en veelzijdiger dan een Hollandse Pannenkoek? Reserveer nu en geef meteen even aan dat u de Dinercheque wilt komen besteden.

Op de menukaart staan zowel hartige als zoete pannenkoeken. Onder de zoete varianten vindt u natuurlijk de klassiekers met jam, stroop of poedersuiker. Maar probeer eens in ruil voor uw Dinercheque een bijzondere pannenkoek, zoals die met warme kersen en vanille-ijs! Het pannenkoekbeslag wordt gemaakt van meel van Korenmolen “de Windotter”, halfvolle melk, verse scharreleieren en nog enkele geheime ingrediënten die de pannenkoeken van De Roozeboom een unieke smaak geven. Ze kunnen het beslag zelfs aanpassen voor iemand met een allergie! Onder de hartige pannenkoeken vindt u allerlei creatieve creaties zoals die met spek, ham, champignons, uien, paprika en peterselie. Bijzonder is de ‘Kookgek’ met spek, harissa en geitenkaas. Bekend van Joop Braakhekke!

Ook de vegetariër kan in ruil voor de Dinerbon genieten van een heerlijke én voedzame pannenkoek. Wat dacht u van een pannenkoek met verse groenten, kaas, oregano en bieslook? Zo kan jong en oud genieten van een oud-Hollandse maaltijd!

Contactgegevens:

Midgetgolf De Roozeboom
Noord IJsseldijk 89
3402 PG IJsselstein
Telefoon: 
030-6880195
Nationale Diner Cadeaukaart IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom

Meer restaurants in de buurt

Robuust (Ma t/m Do)

IJsselstein
A la carte and Lunch
Adres: 
Boerhaaveweg 43
3401MN IJsselstein
Telefoon: 
0303074314
Nationale Diner Cadeaukaart IJsselstein Robuust (Ma t/m Do)
Adres: 
Markt 56
3431 LB Nieuwegein
Telefoon: 
0303036313
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Robuust (Ma t/m Do)
Adres: 
Weidstraat 12
3401 DL IJsselstein
Telefoon: 
0303041051
Nationale Diner Cadeaukaart IJsselstein Bar-Restaurant BP IJsselstein (RESERVEREN)