Mercure Hotel Tilburg Centrum / Grand Cafe Puur

Tilburg (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Mercure Hotel Tilburg heeft een perfecte locatie in het centrum van Tilburg, vlakbij het station. Uw slaapkamerraam kijkt uit op het gezellige Heuvelplein. Ideaal wanneer u de stad wilt verkennen of een goede uitvalsbasis zoekt voor een dagje Efteling of Beekse Bergen. Ook wanneer u liever in het hotel blijft zijn er volop mogelijkheden. Dineer met uw Dinercheque in het sfeervolle restaurant en laat u zich in de watten leggen.

Mercure Hotel Tilburg biedt bij uitstek de gelegenheid om van de Brabantse textielstad te genieten. Het hotel zit namelijk midden in het bruisende centrum! Breng een bezoek aan het Textielmuseum, neem een kijkje bij Museum de Pont of ga op ontdekkingstocht in Natuurmuseum Brabant. Liever even ontspannen wandelen? Dat kan in stadspark Wandelbos. Niet te missen Tilburgse hotspots zijn de fontein op het Willemsplein, de Goirkese Kerk en het standbeeld van Koning Willem ll. Het is zeker aan te raden om daarna bij te komen in het gezellige hotelrestaurant. U kunt dan ook afrekenen met uw Dinercheque!

Bij Mercure Hotel Tilburg ben u trouwens ook van harte welkom als u geen hotelgast bent. Brunchen, lunchen, borrelen, dineren. Het is allemaal mogelijk. U kunt er zelfs ook met uw Dinercheque genieten van een high tea of high wine. Ontdek Tilburg en maak er een feestje van!

Contactgegevens:

Mercure Hotel Tilburg Centrum / Grand Cafe Puur
Heuvelpoort 300
5038 DT Tilburg
Telefoon: 
0135354675
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Mercure Hotel Tilburg Centrum / Grand Cafe Puur

Meer restaurants in de buurt

Taste!

Tilburg
A la carte
Adres: 
Heuvelpoort 300
5038DT Tilburg
Telefoon: 
0135353296
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Taste!
Adres: 
Heuvel 37
5038 CP Tilburg
Telefoon: 
0135354675
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Grand Café Puur

Banzai

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Heuvel 25
5038 CP Tilburg
Telefoon: 
0132032060
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Banzai