Meat Rotterdam

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Vlees
Omschrijving: 

In de historische Oude Haven in de mooie havenstad Rotterdam vindt u restaurant Meat Rotterdam. Het is een bijzonder vleesrestaurant waar u met uw dinercheque het hele jaar door welkom bent om te komen genieten van alle heerlijke vleesgerechten van de chef. Het restaurant heeft een ruim terras waar in de zomer altijd volop zon is. Meat Rotterdam bevindt zich in de historische aan het Haringvliet 635, een van de weinige plekken die nog stamt uit de tijd van voor de Tweede Wereldoorlog. U heeft er onder andere een prachtig uitzicht op het oude witte stadhuis.

Bij vleeschcafé Meat Rotterdam draait het allemaal om vlees en kwaliteit. Het vlees is afkomstig van de slager Nice to Meat Voor deze slager staat de kwaliteit van het vlees ook hoog in het vaandel. Alles wat ze bij Meat Rotterdam doen, willen ze goed doen. Van de bediening kunt u dan ook verwachten dat ze u zeer gastvrij onthalen in het restaurant en dat ze ervoor zorgen dat het u bij een bezoek aan het restaurant met uw dinercheque aan niets ontbreekt. Op de kaart vindt u bijvoorbeeld een bavette van Black Angus rund uit Amerika, een gerecht van kippendijen van de grill met hoisinsaus en paksoi en een langzaam gegaard stuk varkenshaas met truffel en pancetta. Voor de vleesliefhebber is een bezoek aan restaurant Meat Rotterdam zeker een uitje waarbij de dinercheque goed wordt besteed!

Zou u graag zelf de sfeer en de lekkere gerechten willen proeven bij dit bijzondere vleesrestaurant op dit historische plekje in Rotterdam? Reserveer dan binnenkort een tafel en laat u door de bediening een avond goed verzorgen met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Meat Rotterdam
Haringvliet 635-637
3011ZP Rotterdam
Telefoon: 
010-8467887
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Meat Rotterdam

Meer restaurants in de buurt

Apartt

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Blaak 4
3011 TA Rotterdam
Telefoon: 
010-8450519
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Apartt

Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp

Rotterdam
A la carte, Afhalen, Hollands and Italiaans
Adres: 
Oosterkade 119
3011TV Rotterdam
Telefoon: 
0104133199
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Adres: 
West-Kruiskade 95-99
3014AN Rotterdam
Telefoon: 
0102265791
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam ILYA Rotterdam