Marhaba

Drachten (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In Drachten kunt u met uw Dinercheque genieten van een warm welkom met een mediterraans en Midden-Oosters tintje bij Marhaba. Sterker nog, Mahabra betekend welkom. Dat is dan ook wat we onze gasten willen doen heten, een warm welkom. Bij Marhaba zijn we gespecialiseerd in het bereiden van heerlijke gerechten uit de streken rond de Middellandse Zee en in het klaarmaken van de heerlijkste gerechten uit het Midden-Oosten. De gezellige en ontspannen sfeer die bij Marhaba heerst correspondeert ook met onze dinerexpertise. Met uw Dinercheque kunt u plaatsnemen in ons gezellige restaurant. Onze gevel is onlangs verbouwd, aangezien het oog ook wat wil natuurlijk. Neem met een klein gezelschap gezellig plaats in één van de nisjes met tafels in ons restaurant, of schuif aan met een iets grotere groep. Wij kunnen beiden met gemak accommoderen. Met mooi weer kunt u plaats nemen in onze binnentuin, waar ons mooie terras ligt. Een extra romantische dimensie voor uw diner dus!

Bij Marhaba draait het uiteindelijk allemaal om het eten. Wij bereiden voor u een uitgebreide reeks heerlijke gerechten met een Mediterraanse of Midden-Oosterse achtergrond. Een voorbeeld van de fijne variatie op onze menukaart kunt u zien op onze kaart met voorgerechten. Zo serveren wij de heerlijkste ‘Baba Gannoedsj’, de bekende auberginesalade uit het Midden-Oosten, maar ook fijne Griekse ‘Tzatziki’. Zo wisselt onze kaart heerlijke gerechten uit beide regio’s af. Met uw Dinercheque kunt u dus gevarieerd genieten bij Marhaba. U kunt zich voorbereiden op gerechten uit Perzië en Egypte maar ook gerechten uit Griekenland en Turkije. Veel verschillende smaken komen dus tezamen bij Marhaba.

Kom met uw Dinercheque genieten van mediterrane en Midden-Oosterse heerlijkheden bij Marhaba. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

Contactgegevens:

Marhaba
Zuidkade 72
9203 CP Drachten
Telefoon: 
0512-545450
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Marhaba

Meer restaurants in de buurt

Prins Heerlijck

Beetsterzwaag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoofdstraat 23
9244CL Beetsterzwaag
Telefoon: 
0512382455
Nationale Diner Cadeaukaart Beetsterzwaag Prins Heerlijck

Restaurant Fidele

Drachten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Burgemeester Wuiteweg 18
9203 KK Drachten
Telefoon: 
0512548850
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Restaurant Fidele
Adres: 
Elte Martens Beimastrjitte 15
9261VG Eastermar
Telefoon: 
0512472600
Nationale Diner Cadeaukaart Eastermar Hotel Herbergh de Parel