Mama Maria Steakhouse

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wanneer u erg kunt genieten van de gerechten uit de Mexicaanse keuken, of wanneer u graag eens kennis zou willen maken met deze cuisine, dan weten wij een leuk restaurant in Amsterdam waar u met uw dinercheque van harte welkom bent. U zal namelijk hartelijk worden ontvangen bij Mexicaans restaurant Mama Maria Steakhouse. Mama Maria Steakhouse is een knus restaurant dat zich bevindt aan de Nieuwezijds Kolk 14, een straat die werkelijk midden in het centrum van Amsterdam ligt. De bereikbaarheid van het restaurant is dan ook zeer goed wanneer u eerder een activiteit hebt ondernomen in het centrum van de stad. Denk hierbij aan een dagje lekker winkelen of het bezoeken van musea of andere bezienswaardigheden.

Met uw dinercheque kunt u bij Mama Maria Steakhouse genieten van zowel heerlijke malse steaks als van traditionele gerechten uit de Mexicaanse keuken. De liefhebber van vlees kan zich hier dan ook helemaal thuis voelen, want ook in de Mexicaanse keuken speelt vlees een belangrijke rol. Laat u door de bediening informeren over de verschillende gerechten, smaken en mogelijkheden en vraag ook vooral naar de lekkerste wijnen bij het door u gekozen gerecht. U zal het hele jaar door warm onthaald worden met uw dinercheque in dit restaurant.

Lijkt het u wel wat om in het bruisende centrum van Amsterdam te gaan genieten van een heerlijke sappige steak of van een traditioneel Mexicaans gerecht? Twijfel dan niet langer maar breng een bezoek aan Mexicaans restaurant Mama Maria Steakhouse aan de Nieuwezijds Kolk. Wij wensen u een fijne avond toe met uw dinercheque.

Contactgegevens:

Mama Maria Steakhouse
Nieuwezijds Kolk 14
1012PV Amsterdam
Telefoon: 
0204279900
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mama Maria Steakhouse

Meer restaurants in de buurt

Moti Mahal

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nieuwezijds Voorburgwal 34
1012 SB Amsterdam
Telefoon: 
020-6250330
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Moti Mahal

Five Bells Bar Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nieuwezijds kolk 17
1012PV Amsterdam
Telefoon: 
0206386088
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Five Bells Bar Restaurant

GreenTea DimSum Bar

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Aziatisch and Lunch
Adres: 
Nieuwezijds Kolk 11
1012 PV Amsterdam
Telefoon: 
0203636087
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam GreenTea DimSum Bar