Maison Culinaire

Oldenzaal (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

In het hart van Oldenzaal vindt u Maison Culinaire: een sfeervol restaurant gesitueerd in een van de oudste panden van de stad. Geschat wordt dat het gebouw rond 980 is gebouwd, maar door een archiefbrand in 1492 is de exacte bouwdatum niet meer te achterhalen. De rijke historie van het gebouw is terug te zien in de nog altijd aanwezige gevangenisdeuren waarvoor het pand ooit diende. Een bijzondere locatie om een keer te dineren met uw Dinercheque!

Op deze unieke locatie laat chefkok Dominic Mählmann u genieten van heerlijke ambachtelijke gerechten die zijn bereid met verse producten en met liefde voor het vak. Geïnspireerd op de Franse keuken biedt het menu voor ieders wat wils: van een klassieke rundercarpaccio met truffelmayonaise, tot een malse tournedos en gegratineerde courgette. In ruil voor uw Dinercheque kunt u uw smaakpapillen laten prikkelen met een uitgebreid drie- of viergangen verrassingsmenu, of kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Sluit af met een heerlijk dessert, zoals een crème brûlée Baileys of parfait van bastogne en laat u meenemen in de sfeervolle ambiance. Het vriendelijke en attente personeel van Maison Culinaire zorgt ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft. Ultiem genieten en dat allemaal met een Dinercheque!   

U bent van harte welkom bij Maison Culinaire op de Kerkstraat 18 in Oldenzaal, gelegen naast de Plechelmusbasiliek. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Een prachtige plek om uw Dinercheque te verzilveren!

Contactgegevens:

Maison Culinaire
Kerkstraat 18
7571EE Oldenzaal
Telefoon: 
0541299714
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Maison Culinaire

Meer restaurants in de buurt

Plexat

De Lutte
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpstraat 3
7587AA De Lutte
Telefoon: 
0541551350
Nationale Diner Cadeaukaart De Lutte Plexat
Adres: 
Dorpstraat 3
7587AA De Lutte
Telefoon: 
0541551350
Nationale Diner Cadeaukaart De Lutte Steaks & Bites
Adres: 
Groote Markt 19
7571 EC Oldenzaal
Telefoon: 
0541-513033
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Markt 19