Madre Maria

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Argentijns
Omschrijving: 

Er zijn ontzettend veel restaurants in Amsterdam, maar helaas is de kwaliteit niet overal hetzelfde. Wie besluit naar Madre Maria op de Nieuwendijk te gaan wordt echter nooit teleurgesteld! Dit restaurant brengt het beste van de Argentijnse keuken naar één van de drukste gebieden van Amsterdam. Zo staat u nog op de drukke historische gracht en zo geniet u van overheerlijk eten in dit warm en uniek ingerichte restaurant. Kenmerken zijn de tafels met rieten overkappingen. Een lage ommuring zorgt voor een intiem diner, terwijl u contact houdt met het restaurant. Zeven dagen per week voor lunch en diner. Ook met uw Dinercheque!

Madre Maria is een paradijs voor de vleesliefhebber. Wij bieden exclusieve Argentijnse steaks klaargemaakt op de manier die uw wenst. Op onze menukaart staan ook heerlijke visgerechten en zelfs de vegetariër hoeft bij Madre Maria niet te vrezen! Onze dessertkaart biedt een verrukkelijk toetje om elke maaltijd mee te besluiten. Heeft u daarna nog geen zin om weg te gaan? Geen probleem. Tafel nog lekker lang na met onze verschillende soorten koffie en (sterke) drank! Bij Madre Maria bent u van harte welkom zo lang te genieten als u zelf kiest.

Onze bediening is beleefd en toch persoonlijk. U kunt altijd om advies vragen, wanneer u geen keuze kunt maken uit de menukaart. Wij begrijpen dat, want de grote schalen en dienbladen vol heerlijk geurend en kleurend eten zullen u om de oren vliegen.

Zien wij u snel eens met uw Dinercheque verschijnen? Wij kijken er naar uit u van een fantastische avond te voorzien. Waarschijnlijk zult u gelijk weer terug willen komen!

Contactgegevens:

Madre Maria
Nieuwendijk 40
1012 ML Amsterdam
Telefoon: 
020-3207164
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Madre Maria

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Nieuwendijk 62
1012MP Amsterdam
Telefoon: 
0206245743
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Q Global Kitchen
Adres: 
Nieuwendijk 55
1012MB Amsterdam
Telefoon: 
0204273464
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Daddy's City Diner

La Madonna

Amsterdam
Italiaans
Adres: 
Nieuwendijk 33
1012 MA Amsterdam
Telefoon: 
020-6205325
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam La Madonna