LuZoNa

Renkum (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Luzona staat voor Lunchroom Zonder Naam en is te vinden aan het gezellige dorpsplein in het Gelderse dorp Renkum. U bent hier van harte welkom om uw Dinercheque te besteden aan een kop koffie of thee met lekkers of een heerlijke verse lunch. Luzona bestaat nog niet zo lang, maar het heeft nu al een naam opgebouwd als het leukste lunchcafé van Renkum. Zowel buurtbewoners als toeristen komen hier graag en ook u zal er na één bezoek snel weer terug komen. Kom dus binnenkort eens langs op dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00. Vergeet uw Dinercheque niet!

Luzona is de ideale tussenstop tijdens een fietstocht langs één van de vele routes die Gelderland te bieden heeft. Het is zelfs mogelijk om hier de accu van uw elektrische fiets op te laden! Geniet ondertussen op het terras of in de lunchroom van een heerlijke maaltijd. Alle broden en producten die worden gebruikt zijn helemaal vers. En dat is te merken! Bestel bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinercheque een stokbroodje met brie, zalm of kipfilet of ga voor een bol met hamburger, hete kip of pulled pork. U kunt bij Luzona zowel licht als uitgebreid lunchen! Ze serveren ook heerlijke eiergerechten zoals de omelet met tomaat, champignons, paprika en ui. Na zo’n maaltijd kunt u weer uitgerust en opgeladen op de fiets stappen!

Ook de liefhebber van zoete lekkernijen is bij Luzona aan het goede adres met zijn of haar Dinercheque. Wat dacht u van een taartje met peer en gezouten karamel? 

Contactgegevens:

LuZoNa
Dorpsstraat 57
6871AD Renkum
Telefoon: 
031-7313545
Nationale Diner Cadeaukaart Renkum LuZoNa

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Spelstraat 1
6707 ER Wageningen
Telefoon: 
0317-418535
Nationale Diner Cadeaukaart Wageningen Alexandros Wageningen
Adres: 
Markt 15
6701CX Wageningen
Telefoon: 
0317417463
Nationale Diner Cadeaukaart Wageningen Colors World Food
Adres: 
Klein Zwitserlandlaan
6866DS Heelsum
Telefoon: 
0317363752
Nationale Diner Cadeaukaart Heelsum Restaurant De Kromme Dissel