Lunchcafe Ambiance

Heerlen (LI)
Soort keuken: 
Lunch
Omschrijving: 

Tijdens, voor of ná het winkelen lekker lunchen met uw Dinercheque van Diner Cadeau? Dat kan bij lunchroom Ambiance. Ambiance bevindt zich namelijk op de vierde etage van winkelcentrum Berden in Heerlen. Hier komen het winkelend publiek, maar ook de zakenlieden uit de omgeving samen om even rustig te zitten en bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. De inrichting van Ambiance is licht en sfeervol en de bediening is altijd vriendelijk en attent. In combinatie met de uitgebreide menukaart zal iedereen hier zijn draai kunnen vinden. Ook biedt ons lunchcafé gratis snelle WIFI aan de gasten aan; u kunt dus rustig internetten met een lekker hapje of drankje.

Op onze menukaart vindt u een uitgebreide selectie gerechten variërend van een kopje koffie met gebak tot een uitgebreide drie gangen lunch die dagelijks wisselt. U kunt bij ons kiezen voor een lekker broodje, soep of een ware lunchmaaltijd. Voor de allerkleinsten hebben wij speciale kindergerechten en wij bakken ook de lekkerste pannenkoeken. De reguliere kaart wordt aangevuld met specialiteiten van het seizoen zoals erwtensoep of stevige goulashsoep en de speciale maandaanbiedingen. Alles wordt klaargemaakt met verse ingrediënten van de beste kwaliteit door onze enthousiaste chef-kok Mark. Ook kunt u altijd een goed wijntje bestellen of een heerlijk koud biertje.

Lunchroom Ambiance in Winkelcentrum Berden biedt een uniek moment van rust in het drukke shopcenter. Het is niet gek dat vele gasten u al voor gingen. Combineer uw shopping trip met een bezoekje aan Ambiance. En wees niet bang voor de rekening; u kunt rustig afrekenen met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Lunchcafe Ambiance
Promenade 12
6411 JK Heerlen
Telefoon: 
045-4000733
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Lunchcafe Ambiance

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Corio Center 3
6411LX Heerlen
Telefoon: 
0455740752
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Delifrance Heerlen

Ronnie's BBQ RIBS

Heerlen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dautzenbergstraat 28
6411LC Heerlen
Telefoon: 
0455119909
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Ronnie's BBQ RIBS
Adres: 
Pancratiusplein 55
6411JZ Heerlen
Telefoon: 
0455719398
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Cafe De Kromme Toeter