Lo Sole, IJs Lunch & Diner

Sevenum (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Europees and Lunch
Omschrijving: 

Aan de Maasbreeseweg 1 in Sevenum vindt u Lo Sole. U kunt hier met uw dinerbon terecht voor een gevarieerde lunch of voor een uitgebreid diner. Iedere woensdag tot en met zondag is de keuken tussen 11:30 en 20:00 geopend en bent u welkom om met uw dinercheque te komen genieten van heerlijke gerechten. De zaak wordt met veel passie en plezier gerund door Inge Groenenwegen en Joep Minten. Zij zijn er constant mee bezig om de sfeer in de zaak en de kwaliteit van de gerechten steeds weer te verbeteren.

Lo Sole werkt met een ijskaart, een lunchkaart en een dinerkaart. Voor de kleinste gasten is er ook een leuke kinderkaart en ook aan de senioren wordt gedacht met kleinere porties.

U kunt losse gerechten bestellen van de dinerkaart, maar u kunt ook kiezen voor een drie-gangen keuzemenu. Op de dinerkaart staan onder andere een heerlijke malse biefstuk, spare ribs die zo van het bot glijden en een heerlijk stukje zalm. Voor ons gehele aanbod, kunt u de menukaart een rustig bekijken. Het hoogtepunt van Lo Sole is uiteraard het zelfgemaakte ijs. Iedere dag staan er maar liefst 28 verschillende soorten ambachtelijk ijs in de vitrine. Dit ijs wordt in de eigen eiskeuken op ambachtelijke wijze bereid, dus dit wilt u zeker proeven bij uw bezoek met uw dinerbon!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Lo Sole? Kom dan snel eens langs bij Lo Sole en vergeet niet om bij uw bezoek uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Lo Sole, IJs Lunch & Diner
Maasbreeseweg 1
5975BL Sevenum
Telefoon: 
0774674919
Nationale Diner Cadeaukaart Sevenum Lo Sole, IJs Lunch & Diner

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Telefoon: 
0738999471
Nationale Diner Cadeaukaart Sevenum The Bakery
Adres: 
Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Telefoon: 
0738999471
Nationale Diner Cadeaukaart Sevenum The Best Chinese Food
Adres: 
Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Telefoon: 
0738999471
Nationale Diner Cadeaukaart Sevenum Fine Italian Food