Light of India

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

De chef-kok van het restaurant Light of India is van mening dat de traditionele manier van koken ook de beste manier is. Het is de enige manier om de complexe smaken van de Indiase keuken te waarborgen en zelfs te respecteren. Door vast te houden aan de tradities weet het restaurant het klaar te spelen om hun gasten gerechten voor te schotelen die zoals geen ander Indiaas restaurant smaken. Het is dan ook geen wonder dat deze gasten regelmatig terug komen. Het is geen wonder maar traditie. Een traditie die u ook kunt proeven met een dinercheque van Diner Cadeau.

Eén van manieren waarop Light of India vast weet te houden aan de tradities is door gebruik te maken van de Punjab Tandoor. Waar andere Indiase restaurants met regelmaat geen gebruik meer maken van deze traditionele oven is het te merken dat er een gebrek aan smaak aan de Tandoori gerechten zit. Dat komt omdat de Punjab Tandoor een karakteristieke smaak aan de Tandoori toevoegt die er op geen andere manier bij kan komen.

De Punjab Tandoor is een bell-vormige oven, meestal gemaakt van klei, uit het Punjab gebied. Doordat er in de Punjab een vuur wordt gemaakt met houtskool komt het eten in aanraking met vuur. Dit is wat voor de authentieke smaak zorgt en het is bijna niet na te bootsen.

Kom dus snel deze bijzondere manier van bereiden zelf uit proberen, het is zeker de moeite waard. Vergeet niet dat u het ook mag betalen met dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Light of India
Goudsesingel 256
3011 KG Rotterdam
Telefoon: 
010-4141777
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Light of India

Meer restaurants in de buurt

De Smaak van Afrika

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Goudsesingel 342A
3011KL Rotterdam
Telefoon: 
0102135566
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam De Smaak van Afrika

ILYA Rotterdam

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Turks
Adres: 
West-Kruiskade 95-99
3014AN Rotterdam
Telefoon: 
0102265791
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam ILYA Rotterdam

O Pazzo

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Pizza
Adres: 
Mariniersweg 90
3011NV Rotterdam
Telefoon: 
010-2827107
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam O Pazzo