Lider Restaurant

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u een echte vleesliefhebber? Kom dan met uw Dinercheque eten bij Restaurant Lider in Rotterdam en geniet van een ontspannen avond met vrienden of familie. Dit Turkse restaurant is niet zomaar een shoarmatent, maar een gezellige zaak waar u kennis kunt maken met de authentieke Turkse keuken en sfeer. In begin 2016 heeft er een verbouwing plaats gevonden bij Restaurant Lider en nu zijn ze weer elke dag open vanaf 12:00.

Restaurant Lider biedt u de kans om in ruil voor uw Dinercheque onbeperkt te grillen op uw eigen steenkoolgrill op tafel. Dit doet u dus helemaal zelf, samen met uw gezelschap. De vriendelijke bediening zal u eerst alles uitleggen, waarna u alvast mezze en een soepje krijgt. Vervolgens wordt de grill voor u aangestoken en mag u beginnen! Twee uur lang kunt u onbeperkt genieten van onder andere lever, kippenvleugels, kipfilet, rundvlees, köfte, lamskoteletten, champignons, uien en Turkse groene pepers. Overigens is rijst, friet en salade ook inbegrepen bij het arrangement. Na het eten kunt u de avond nog even goed eindigen met een kopje Turkse thee en Turkse zoetigheden. Als u het restaurant dan nog hongerig verlaat, heeft u toch echt iets fout gedaan!

Altijd zelf willen grillen met uw gezin, familie of vrienden? Hier is uw kans! Dit is een hele leuke manier om uw Dinercheque te besteden, omdat het echt iets is wat u samen met anderen kunt ondernemen. Én u maakt kennis met de Turkse keuken in het multiculturele centrum van Nederland, Rotterdam.

Contactgegevens:

Lider Restaurant
Goudse Rijweg 16
3061DC Rotterdam
Telefoon: 
0102307730
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Lider Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Baek Food & Drinks

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Blaak 329
3011GB Rotterdam
Telefoon: 
0611082355
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Baek Food & Drinks

Bomm

Rotterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oudedijk 217B
3061 AG Rotterdam
Telefoon: 
0108465125
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Bomm
Adres: 
Hoogstraat 28 A
3011 PP Rotterdam
Telefoon: 
0108415559
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Stobá Restaurant & Cocktailbar