LEV. by Mike *

Winterswijk (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Internationaal and Sterrenrestaurant
Omschrijving: 

Uw Dinercheque kunt u in ons restaurant uitstekend besteden! Bij Strandlodge Winterswijk kunt u genieten van heerlijk eten in een sfeervolle, warme en gezellige sfeer. U kunt ontspannen bij de knetterende open haard en fonkelende kaarsen. Ook op de lekkere loungebanken kunt u een even een rustmomentje beleven en van een aperitiefje genieten voor u begint aan een smaakvolle avond. Als de zomer aanbreekt slaan wij de deur open naar ons ruime terras waar u ook van een hapje en drankje kunt genieten. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de ondergaande zon; net alsof u zit te eten middenin een sprookje.

U kunt met uw Dinercheque op allerlei manieren genieten van de uitgebreide kaart. Als u à la carte wilt eten, dan kunnen wij uw bites klein en bites normaal bieden. Als u liever met al uw tafelgenoten deelt, dan kunnen wij u Proef de Strandlodge aanbevelen. Dit zijn 3 of 4 gangen bestaande uit meerdere gerechten die u met uw gezelschap kunt delen. Ons derde concept is Mike’s klassieke verrasingsmenu. Wel vragen wij u om per tafel één van de drie concepten te kiezen om lange wachttijden te voorkomen. Graag verzorgt ons keukenteam passende alternatieven bij speciale diëten of allergieën.

Bij een heerlijk diner hoort uiteraard ook een mooie wijn. Wij zijn trots op onze zorgvuldig geselecteerde wijnkaart met prachtige oude en nieuwe wijnen. U vindt altijd wel een mooie fles ter begeleiding van uw diner of een sprankelend glas bubbels voor al uw speciale gelegenheden.

Bij Strandlodge Winterswijk kunt u met uw Dinercheque in gemoedelijke sfeer heerlijk eten en drinken. De attente bediening zorgt dat het u aan niks ontbreekt! Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen bij bezoek!

 

Contactgegevens:

LEV. by Mike *
Badweg 4
7102 EG Winterswijk
Telefoon: 
0543-769037
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk LEV. by Mike *

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Winterswijkseweg 9
7134 NB Vragender
Telefoon: 
0544371271
Nationale Diner Cadeaukaart Vragender Restaurant Beneman

Reuselink Restaurant

Winterswijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Slingeweg 20
7115AG Winterswijk
Telefoon: 
0543513025
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Reuselink Restaurant

Gusto Borrelen & Culinair Genieten

Winterswijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Meddosestraat 1
7101 CS Winterswijk
Telefoon: 
0543530239
Nationale Diner Cadeaukaart Winterswijk Gusto Borrelen & Culinair Genieten