Leafs

Appelscha (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Appelscha? Zoekt u dan niet verder! U bent nu van harte welkom bij brasserie restaurant Leafs aan de Boerestreek 1. Met de mooie ligging van het restaurant aan de rand van het bekende natuurgebied het Drents-Friese Wold is het de ideale plaats om een gezellig avondje uit met vrienden of familie te combineren met een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving. In de winter zit u heerlijk warm in het restaurant en wanneer het buiten mooi weer is kunt u ook plaatsnemen op het gezellige terras.

Het gebruik van verse ingrediënten, seizoensproducten en streekproducten staat bij restaurant Leafs hoog in het vaandel. Dit om voor u de beste kwaliteit van de gerechten te garanderen. De dagverse producten worden door de chefs omgetoverd tot de lekkerste vis- vlees- en vegetarische gerechten. Omdat wordt gewerkt met seizoensgebonden wordt de menukaart vier keer per jaar volledig vernieuwd, waardoor u bij een bezoek aan restaurant Leafs nooit twee keer hetzelfde zult eten! Van donderdag tot en met zondag kunt u bij restaurant Leafs naast voor een diner ook terecht voor een heerlijke lunch. Geniet van een gevulde wrap met gedroogde ham, tomatencrème, sla en krokante pijnboompitjes of een foccaccia met gerookte zal, rode uit, kappertjes, rucola en mosterdmayonaise.

Het team van restaurant Leafs hoopt u spoedig welkom te mogen heten in het restaurant. U kunt bij Leafs het gehele jaar door met uw dinercheque betalen, dus neem deze vooral mee wanneer u het restaurant in Appelscha bezoekt!

Contactgegevens:

Leafs
Boerestreek 1
8426BM Appelscha
Telefoon: 
0516431588
Nationale Diner Cadeaukaart Appelscha Leafs

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oude Willem 5
8426 SM Appelscha
Telefoon: 
0516430091
Nationale Diner Cadeaukaart Appelscha Herberg Het Volle Leven

De Appelsche Hof

Appelscha
Afhalen, Hollands and Pannenkoeken
Adres: 
Boerestreek 7
8426 BM Appelscha
Telefoon: 
0516432400
Nationale Diner Cadeaukaart Appelscha De Appelsche Hof
Adres: 
Gruun 5
8426 NA Appelscha
Telefoon: 
0516427682
Nationale Diner Cadeaukaart Appelscha Grandcafe De Hildenberg