Leafe Sawntjin

Hijum (FR)
Soort keuken: 
A la carte, Frans and Hollands
Omschrijving: 

Leafe Sâwntjin! Dit is een Friese uitroep van verbazing. Deze uitroep is een veelgehoord geluid in Restaurant Leafe Sâwntjin in Hijum, vandaar dat het restaurant er naar vernoemd is. De eigenaren Jilles en Caroline verassen hun gasten keer op keer met een prachtig diner. U kunt er ook terecht met uw Dinercheque! Leafe Sâwntjin is schuin tegenover de oude Nicolaaskerk gevestigd. De eigenaren verbouwden het historische pand en openden in 1998 haar deuren.

Sindsdien is Leafe Sâwntjin een zeer gewaardeerd restaurant onder fijnproevers uit het hele land. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 en 23:30. Met uw Dinercheque kunt u een wisselend menu van drie, vier of vijf gangen bestellen. De chef-kok werkt namelijk niet met een vaste menukaart, maar speelt in op de dagverse en regionale producten die er te krijgen zijn. Al het vlees is biologisch en van hoge kwaliteit. Verse vis, schelp- en schaaldieren worden dagelijks geleverd vanuit Harlingen. Zo zijn alle gerechten bij Leafe Sâwntjin vol van smaak, zoals het hoort in de gastronomie. Proef het zelf met uw Dinercheque! Bestel ook een goed glas wijn bij uw diner. De sommelier bezit over een uitgebreide wijnkelder, die regelmatig aangevuld wordt met nieuwe bijzondere wijnen. Hij adviseert u graag over wijnen die passen bij al uw gangen.

In het restaurant en op het voorterras heeft u een fantastisch uitzicht over het Friese platteland. Het terras in de grote binnentuin biedt van voorjaar tot herfst een heerlijk beschutte gelegenheid voor uw gezellige avondje uit. Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Leafe Sawntjin
Lege Hearewei 14
9054KA Hijum
Telefoon: 
0518432374
Nationale Diner Cadeaukaart Hijum Leafe Sawntjin

Meer restaurants in de buurt

Restaurant de Zwarte Haan

St. Jacobiparochie
Biologisch, Frans and Internationaal
Adres: 
Nieuwebildtdijk 428
9079 PG St. Jacobiparochie
Telefoon: 
0518-401649
Nationale Diner Cadeaukaart St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Adres: 
Stasjonswei 24
9073 GJ Marrum
Telefoon: 
0518411750
Nationale Diner Cadeaukaart Marrum De Pannekoektrein
Adres: 
Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden
Telefoon: 
058–2162180
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Bar Bistro DuCo Leeuwarden