LE SOUQ Delfshaven

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Egyptisch, Halal and Midden Oosten
Omschrijving: 

Lijkt het u leuk om kennis te maken met de bijzondere smaken uit het Midden-Oosten? Kom dan met uw Dinercheque naar Le Souq Delfshaven. In het Arabisch betekent ‘’souq’’ markt, het kloppende hart van de stad. Het is dé plek waar u moet zijn voor heerlijk eten, verse producten en een bruisende sfeer. Bij Le Souq Delfshaven wordt u mee genomen op een culinaire ontdekkingstocht langs onder andere Libanon, Egypte en Marokko. Ervaar het zelf in ruil voor uw Dinercheque!

U kunt plaatsnemen in het sfeervolle restaurant óf op het gezellige terras aan het water. Bij Le Souq Delfshaven draait alles om kwaliteit en dit proeft u terug in alle gerechten. Ze werken namelijk uitsluitend met dagverse, eerlijke en pure ingrediënten. Als het even kan worden er biologische producten gebruikt en het liefst ook uit de regio waar de gerechten vandaan komen. Ontdek de lekkerste hapjes uit het Midden-Oosten door middel van een ‘’mezze menu’’. Ruil uw Dinercheque om voor vier, acht of twaalf voorgerechtjes naar keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Libanese salade met peterselie en tomaat of gefrituurde balletjes van kikkererwten? Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod aan mezze’s die Le Souq te bieden heeft.

U kunt bij Le Souq Delfshaven ook uitgebreid dineren in ruil voor uw Dinercheque. Voor slechts €29,95 krijgt u vier mezze’s en een hoofd- en nagerecht naar keuze. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere runderhaas en lamskoteletten. Een mix van drie soorten vlees kan trouwens ook!

Let op: U kunt de Diner Cadeaukaart alleen bij Le Souq Delfshaven verzilveren (niet bij Le Souq Markthal of Coolsingel)

Contactgegevens:

LE SOUQ Delfshaven
Voorhaven 54b
3024RP Rotterdam
Telefoon: 
0104765558
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam LE SOUQ Delfshaven

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Schiemond 8
3029NP Rotterdam
Telefoon: 
0653390348
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Barbacoia
Adres: 
Aelbrechtskolk 29-31
3025HB Rotterdam
Telefoon: 
0102105907
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Het wapen van Delfshaven

iKapitein Boats & Bites

Rotterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Aelbrechtskolk 53
3025 HB Rotterdam
Telefoon: 
0851305289
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam iKapitein Boats & Bites