Landhotel de IJsvogel

Legemeer (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

In het mooie Friese plaatsje Legemeer vindt u tussen de weilanden Landhotel Legemeer. Dit prachtige hotel, dat op kleine afstand ligt van legio wandel en fietsmogelijkheden, het prachtige Legemeer en een 18-holes golfbaan, beschikt over een gerenommeerd restaurant. In dit restaurant bent u nu welkom om met uw dinercheque te genieten van de hoogstandjes van de chef. Kom even helemaal tot rust op deze prachtige locatie in het weidse Friesland en maak van de gelegenheid gebruik om gezellig bij te praten met vrienden of familie. U hoeft geen gast te zijn van het hotel om bij restaurant Landhotel Legemeer te komen dineren, iedereen is va harte welkom en uw dinercheque natuurlijk ook.

De chef van restaurant Landhotel Legemeer spant zich dagelijks in om voor u hoogstaande maaltijden op tafel te krijgen. Hij bereid deze gerechten van de meest verse producten uit eigen streek. De beste en meest smaakvolle ingrediënten worden geselecteerd bij boeren en slagers uit de buurt en met deze ingrediënten worden frisse en verassende gerechten gecreëerd. De kookkunsten van de chef hebben zelfs een vermelding gekregen in zowel de Michelin gids als in de ‘Lekker’ en het is dan ook zeker de moeite waard eens het een en ander te gaan proeven in dit restaurant!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit restaurant te midden van de Friese landerijen? U bent met uw dinercheque van harte welkom om alles te komen proeven en u even helemaal in de watten te laten leggen bij restaurant Landhotel Legemeer.

Contactgegevens:

Landhotel de IJsvogel
Legemeersterweg 1a
8527 DS Legemeer
Telefoon: 
0513432999
Nationale Diner Cadeaukaart Legemeer Landhotel de IJsvogel

Meer restaurants in de buurt

Noflik Langwar

Langweer
A la carte
Adres: 
Buorren 35
8525EC Langweer
Telefoon: 
0513499169
Nationale Diner Cadeaukaart Langweer Noflik Langwar

Hotel De Oorsprong

Sint Nicolaasga
A la carte
Adres: 
Huisterheide 7
8521NC Sint Nicolaasga
Telefoon: 
0513432662
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Nicolaasga Hotel De Oorsprong
Adres: 
Huisterheide 7
8521NC Sint Nicolaasga
Telefoon: 
0513432662
Nationale Diner Cadeaukaart Sint Nicolaasga Restaurant de Stoeterij