La Providence

Baarle-Nassau (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Heerlijk genieten van de Franse keuken van hoge kwaliteit. Dat is nu mogelijk met uw dinercheque, geniet van de meest heerlijke tongstrelende gerechten bij La Providence gelegen in het pittoreske centrum van het toeristische Baarle-Nassau. Vanaf Breda en Tilburg bent u er al in twintig minuten.

Een gastronomisch restaurant houdt zich schuil achter de prachtige schilderachtige witte gevel. Bij binnenkomst in ons restaurant kunt u gelijk proeven van onze prachtige, eigentijdse en gezellige sfeer. Bij ons kunt u genieten van de meest heerlijke gerechten die u doen watertanden en dat allemaal in een fijne ongedwongen sfeer. Bij ons kunt u plaatsnemen met uw dinercheque voor een romantisch diner voor twee of een gezellig gezamenlijk diner met meerdere vrienden of met familie. Mocht het weer het toelaten dan kunt u bij ons ook nog eens heerlijk zitten in onze binnentuin met prachtige mediterrane planten wat zorgt voor een heerlijk warme entourage. Chef-kok Bas Vermeeren maakt vol passie de lekkerste gerechten voor u klaar. Deze gerechten maakt hij vrijwel alleen met seizoensgebonden, dagverse, biologische  producten en producten uit de streek. De kundigheid van Bas Vermeeren en de kwaliteit van de producten zorgt voor de hoge kwaliteit van het restaurant. Doorgewinterde gastheer Jan Fassaert zorgt er voor dat uw verblijf bij La Providence wordt verheven naar een echte culinaire ervaring. Wees dan ook niet verlegen om de gastheer te vragen naar heerlijke bijpassende wijnen.

Komt u snel eens een keer bij ons langs om even heerlijk te genieten? Wij zien u graag een keer langs komen, dat kan natuurlijk ook met uw dinercheque!

Contactgegevens:

La Providence
Desiree Geeraertstraat 3
5111 CH Baarle-Nassau
Telefoon: 
013-5073335
Nationale Diner Cadeaukaart Baarle-Nassau La Providence

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 32a
5113 TE Ulicoten
Telefoon: 
013-5196444
Nationale Diner Cadeaukaart Ulicoten Eetcafe de Kluis
Adres: 
Raadhuisstraat 13
5121AK Alphen
Telefoon: 
0135081011
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen Baron Belhamel
Adres: 
Dorpsstraat 79
5113TD Ulicoten
Telefoon: 
0137850281
Nationale Diner Cadeaukaart Ulicoten Restaurant de Kneut