La Payuca

Woerden (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Argentijns
Omschrijving: 

Ga op vakantie in eigen land bij La Payuca in Woerden! Hier waant u zich op dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 in Argentijnse sferen. Met uw Dinercheque geniet u van heerlijke Argentijnse grillspecialiteiten en mooie wijnen. Als u altijd al naar het zonnige Argentinië hebt willen gaan, maar hier nooit de tijd voor gehad is dit misschien wel het beste alternatief. Wie weet is La Payuca misschien zelfs beter. Een etentje met uw Dinercheque is namelijk voordeliger dan een vliegticket!

Door een combinatie van sfeer, buitengewone ingrediënten en de vriendelijkste eigenaar van Nederland is eten bij La Payuca een geweldige ervaring. Het vlees wordt door de eigenaar hoogst persoonlijk geïmporteerd naar Woerden. De speciaal gefokte koeien, van het Aberdeen Angus ras, krijgen volop de ruimte om te grazen. Dit is heel bijzonder is in deze tijd. Het vlees is daardoor zo mals dat het in de mond uit elkaar valt. Dit in combinatie met geweldige marinades en zelfgemaakte frieten zorgt voor een ware Argentijnse maaltijd. Uw Dinercheque is hier dus goed besteed! Naast biefstukken serveren ze ook gegrilde spareribs, lamskoteletten, reuzegamba’s en nog veel meer. Ook vegetariërs kunnen gewoon bij La Payuca terecht.

Zeggen dat de sfeer bijzonder is doet La Payuca te kort. Door de Argentijnse aankleding en de achtergrondmuziek is het best gek om de deur uit te lopen en terug in Nederland te zijn. Vergeet niet om uw Dinercheque te gebruiken. Het voordeel is te groot om te laten lopen. U bent het uzelf verschuldigd om lekker te genieten!

Contactgegevens:

La Payuca
Wilhelminaweg 20
3441 XC Woerden
Telefoon: 
0348-412113
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden La Payuca

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kerkplein 7
3441BG Woerden
Telefoon: 
0348508912
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Grand Caf‚e Plein 7
Adres: 
La Fontaineplein 31
3446 BX Woerden
Telefoon: 
0348408077
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Fabels Eten en Drinken

Kasteel Woerden

Woerden
Frans, Hollands, Italiaans and Kasteel
Adres: 
Kasteel 3
3441BZ Woerden
Telefoon: 
0348-436000
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Kasteel Woerden