La Follonera

Schiedam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u ook zo dol op de Spaanse keuken met al die kleine hapjes en gezelligheid? Kom dan met uw Dinercheque naar La Follonera in Schiedam. Hier kunt u naar hartenlust genieten van authentieke Spaanse tapas en de heerlijkste drankjes. Wat dacht u van een cocktail, sangria of een lekker glaasje rode of witte wijn? De zomerse sferen zijn bij La Follonera volop aanwezig! Het is de ideale plek voor een gezellig diner voor twee of juist met een groep vrienden. Hoe dan ook, neem uw Dinercheque mee. Informeer ook gerust naar de mogelijkheden voor uw volgende feest of partij!

La Follonera is een authentieke tapasbar met een eigentijdse twist. Ga lekker op het terras zitten en geniet van een hapje en drankje. Op de tapaskaart vindt u de heerlijkste koude en warme tapas. Dit varieert van gemarineerde olijven tot gebakken chorizoworstjes in rode wijnsaus en gebakken gamba’s in knoflookolijfolie met feta kaas. Het is gezellig om een aantal verschillende tapas te bestellen en samen te delen. Betalen kan gewoon met uw Dinercheque! De vegetariërs onder ons zijn ook van harte welkom bij La Follonera. Ze hebben onder andere kroketjes met bospaddenstoelen, geroosterde seizoensgroenten en aardappelblokjes met alioli. Dit is overigens ook goed te eten voor de niet-vegetariërs… 

Samen geniet u bij wijn- en tapasbar La Follonera van een heerlijk diner. Ook organiseren ze regelmatig live muziekavonden met passionele gitaarmuziek uit de Flamengo traditie. Spaanser dan dit wordt het niet in het oer-Hollandse Schiedam! Kom dus gauw eens eten met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

La Follonera
Hoogstraat 198
3111 HP Schiedam
Telefoon: 
0107861444
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam La Follonera

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoogstraat 131
3111HE Schiedam
Telefoon: 
0103141336
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Vlaams Eethuisje
Adres: 
Vlaardingerstraat
3111 BP Schiedam
Telefoon: 
0107616139
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Eetcafé The Jester

Lin Kitchen

Schiedam
A la carte
Adres: 
Land van Belofte 11A
3111 NW Schiedam
Telefoon: 
0106666888
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Lin Kitchen