La Cabana Argentina

Hoorn (NH)
Soort keuken: 
Argentijns
Omschrijving: 

Indien u een liefhebber bent van een goed stukje Argentijns vlees en goede wijn, en u graag een avond geheel verzorgd wil genieten in Hoorn, dan bent u van harte welkom om met uw dinercheque eens een bezoek te brengen aan Argentijns restaurant La Cabaña Argentina aan de Rode Steen 2. Dit Argentijns georiënteerde plekje in het centrum van Hoorn is een echte aanrader voor degenen die kennis willen maken met de Argentijnse keuken of juist een steak willen eten die nóg lekkerder is dan de vorige Argentijnse steak die zij ergens hebben geproefd. La Cabaña Argentina is een romantisch en sfeervol plekje om gezellig met vrienden, familie of collega’s te genieten van de hoogtepunten van de Argentijnse keuken. Uiteraard kunt u betalen met uw dinercheque!

Naar eigen zeggen durven ze u bij La Cabaña Argentina met enige bescheidenheid te garanderen dat u nergens anders in Hoorn een betere gegrilde steak kunt vinden. Deze steak wordt bereid van niets minder dan het beste uit Argentinië afkomstige vlees. De runderen waar dit vlees vandaan komt kunnen vrijuit grazen op de Argentijnse weiden en krijgen slechts natuurlijke voeding. Door deze gezonde levensstijl hebben de runderen een unieke smaak en is het vlees heerlijk mals. Bovendien is het vlees vrij van hormonen en onnatuurlijke stoffen. De smaak van Argentijns vlees is met geen enkel ander vlees te vergelijken, en wanneer u dit vlees nog nooit heeft geproefd wordt het zeker tijd dat u de smaak ervan leert kennen!

Het team van Argentijns restaurant La Cabaña Argentina zou u zeer graag snel zien met uw dinercheque in hun knusse restaurant om u een avond in de watten te leggen!

Contactgegevens:

La Cabana Argentina
Roode Steen 2
1621CV Hoorn
Telefoon: 
0229-508324
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn La Cabana Argentina

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kerkplein 7
1621CX Hoorn
Telefoon: 
0229299104
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn Bommels Eten & Drinken

Gumbleton

Hoorn
High tea and Wijnbar
Adres: 
Grote Noord 14
1621KJ Hoorn
Telefoon: 
0229214845
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn Gumbleton
Adres: 
Kerkplein 33
1621 CZ Hoorn
Telefoon: 
0611646587
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn Wout's Beer House