La Barca

Nieuwegein (UT)
Soort keuken: 
Mediterraans
Omschrijving: 

Langs het fraaie Merwede kanaal in Nieuwegein kunt u aanmeren of parkeren om van de echte smaak van de Italiaanse cuisine te genieten. Hier ligt namelijk restaurant La Barca, wat ‘de boot’ betekent. Door de sfeervolle inrichting en de Italiaanse muziek waant u zich even in het prachtige Italië. In het weekend wordt er bij La Barca zelfs gezorgd voor passende live muziek. Dit betekent dat u hier met uw Dinercheque een hele avond lang kunt genieten van gezelligheid en heerlijk eten.

Voor iedereen die van Italiaans eten houdt is La Barca de juiste plek. Wij bereiden met veel liefde zowel vis-, vlees en vegetarische gerechten als traditionele pizza’s en pasta’s. Voor de vleesliefhebber is er heerlijk gekruid vlees van de grill of de hele avond onbeperkt spare-ribs voor maar €21,75 per persoon. De originele en authentieke Italiaanse gerechten worden bereid met enkel verse ingrediënten en kruiden. Dit zorgt ervoor dat uw smaakpapillen aangenaam verrast zullen worden door wat u ook kiest. Voor de kinderen is er ruime keuze aan passende kindergerechten.

Wilt u zich voor een avond in het prachtige Italië wanen? Kunnen kiezen uit een breed aanbod van de heerlijkste gerechten? Alles met smaak en liefde bereid door onze uitstekende chefs? Dan moet u bij La Barca zijn. Al sinds 1984 is ons restaurant een begrip in Nieuwegein en omstreken. Wij brengen de authentieke Italiaanse keuken op originele wijze naar uw bord. Wij hopen u snel te zien. Vergeet niet uw Dinercheque mee te nemen, want die accepteren wij graag.

Contactgegevens:

La Barca
Herenstraat 41/42
3431 CW Nieuwegein
Telefoon: 
030-6049493
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein La Barca

Meer restaurants in de buurt

Minos Pallas

Nieuwegein
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Handelskade 83-85
3434 BE Nieuwegein
Telefoon: 
030-6081128
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Minos Pallas

Asian Tower

Nieuwegein
A la carte and Japans
Adres: 
Ravenswade 1-A
3439 LD Nieuwegein
Telefoon: 
030-2874090
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Asian Tower
Adres: 
Markt 56
3431 LB Nieuwegein
Telefoon: 
0303036313
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Robuust (Ma t/m Do)