Kunst en Kitchen

Den Helder (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u in het bezit van een Dinercheque? Dan moet u zeker eens langskomen bij Kunst & Kitchen in Den Helder. Schuif aan en geniet van de meest heerlijke gerechten uit de Egyptische en Mediterrane keuken. Naast onze traditionele gerechten bereiden we teven diverse fusion gerechten afkomstig uit verschillende keukens zoals Marokko, Griekenland en Libanon.

Verse groenten, gedroogde peulvruchten dat kunt u vinden in de Egyptische keuken. Maar ook de verscheidenheid aan kruiden die wordt gebruikt. Zo kunt u in uw gerecht gemalen komijn, korianderzaad, chili pepertjes, knoflook, verse platte peterselie, koriander, mint en dille, maar ook kaneel, kurkuma, kardamon en piment. Naast onze vaste kaart hebben wij ook nog eens een wekelijks variërende kaart. Deze kaart laat u kiezen uit heerlijk seizoensgebonden gerechten. Kom langs met uw Dinercheque en laat u heerlijk verwennen door de meest uiteenlopende smaken van onze keuken. Verder leent de Egyptische keuken zich uitstekend voor de meest heerlijke vegetarische en veganistische gerechten. Mocht u wensen hebben voor iets wat niet op de kaart staat, dan kunt u altijd uw wensen aan de chef-kok voorleggen. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan ons te veranderen in het perfecte culinaire avondje uit.

Heerlijk genieten in een ongedwongen en warme sfeer, dat doet u dus in Kunst & Kitchen. Kunst staat voor de keuken waarin het koken tot een ware kunst is verheven. Met uw Dinercheque heeft u nu dus de mogelijkheid om heerlijk bij ons te komen eten en uzelf te laten verwennen door de heerlijke smaken van onze keuken.

Contactgegevens:

Kunst en Kitchen
Willemsoord 52 A
1781AS Den Helder
Telefoon: 
0624572158
Nationale Diner Cadeaukaart Den Helder Kunst en Kitchen

Meer restaurants in de buurt

Effe in 't Dorp

Julianadorp
A la carte
Adres: 
Loopuytpark 10
1787 AE Julianadorp
Telefoon: 
0223646615
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Effe in 't Dorp

Billy Bob

Julianadorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zanddijk 85
1787PP Julianadorp
Telefoon: 
0223760900
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Billy Bob

eFFe anderZZ

Den Helder
A la carte and Afhalen
Adres: 
Willemsoord 60A
1781 AS Den Helder
Telefoon: 
0223760025
Nationale Diner Cadeaukaart Den Helder eFFe anderZZ