Kreta Almelo

Almelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Voor een authentieke Griekse maaltijd kunt u nu ook in Almelo een goed restaurant vinden. Dit restaurant is door zijn goede service en aantrekkelijke aankleding een lust voor het oog. Het weet ook uw smaakpapillen te verwennen door u authentieke Griekse gerechten voor te schotelen. Het gaat nu natuurlijk over Restaurant Kreta. Het authentieke Griekse restaurant waar men met veel plezier terug blijft komen. Mede dankzij het gemak waarmee u hier kunt betalen. Namelijk met de dinercheque van Diner Cadeau. Om tijdens een bezoek aan de historische binnenstad van Almelo dit restaurant links te laten liggen is een gemis. Loop een keertje binnen en schuif aan voor een maaltijd waar u nog dagen van na zult smullen.

Doordat het restaurant een kaart heeft die gevuld staat met gerechten die stuk voor stuk zijn klaargemaakt volgens de eeuwenoude tradities. De voornaamste reden dat het eten hier zo’n authentieke smaak heeft is de afkomst van de chef-kok. Deze is namelijk zelf zo Grieks dat hij nog net niet in een toga staat te koken. Hij weet precies hoe hij de complexe smaken van de Griekse keuken moet samenbrengen tot een geheel. Bij Restaurant Kreta mag u natuurlijk altijd à la carte zelf een menu samenstellen, maar als u dit een lastige keus vindt mag u ook altijd één van de arrangementen bestellen. Er zijn verschillende keuzes waarbij u zelfs kennis kunt maken met de bijzondere smaken van de Griekse wijnen en bieren.

Kom dus snel een keertje langs en laat u verwennen zoals alleen echte grieken dat voor u kunnen doen. Vergeet vervolgens niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Kreta Almelo
Klara Zetkinstraat 2
7607 SR Almelo
Telefoon: 
0546-825676
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Kreta Almelo

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Nieuwstraat 75
7605AB Almelo
Telefoon: 
0647968038
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo StarBBQ Almelo

Dock 19 eten en drinken

Almelo
A la carte and Steakhouse
Adres: 
Haven Noordzijde 19
7607 ER Almelo
Telefoon: 
0546-578819
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Dock 19 eten en drinken

Tapasrestaurant Solera

Almelo
Afhalen and Tapas
Adres: 
Grotestraat 102 
7607 CV Almelo
Telefoon: 
0546803011
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Tapasrestaurant Solera