Koriander

Drachten (FR)
Soort keuken: 
Biologisch, Europees, Frans, Hollands and Sterrenrestaurant
Omschrijving: 

Wilt u met uw Dinercheque dineren in een echt sterrenrestaurant? Denk dan eens aan restaurant Koriander in het centrum van Drachten. Dit restaurant is zeer populair onder de fijnproevers onder ons, maar toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en een goed glas wijn houdt. Door de warme inrichting en uitstekende gastvrijheid is Koriander een plek waar ieder zich thuis kan voelen. Ook u bent van harte welkom om uw Dinercheque te komen verzilveren!

Restaurant Koriander is een restaurant waar seizoenen, versheid, smaak en puur koken centraal staan. Net zoals de prachtige presentatie op uw bord! De chef-kok werkt graag met producten uit de eigen regio zoals paling en snoekbaars uit Wergae, lamsoren en zeekraal van het wad en geitenkaas uit Kollum. Uiteraard zijn de gerechten vergezeld van heerlijke kruiden en specerijen, zoals koriander! Met uw Dinercheque kunt u bijvoorbeeld een verassingsmenu van drie, vier, vijf of zes gangen bestellen. Eventueel zijn vegetarische menu’s ook mogelijk. Als u echt in stijl wilt dineren, is het aan te raden om het ‘’Gastronomisch Menu’’ te bestellen. U krijgt dan het beste van het beste, verspreid over vijf gangen. Een mooi glas wijn maakt uw diner compleet.

Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinercheque. Koriander serveert de allerlekkerste vlees- en visspecialiteiten als hoofdgerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van Zacht gegaarde runderwang, krokant gebakken zwezerik, lopende aardappelcrème, madeirajus en een rolletje van kool? De klasse van Koriander is maar moeilijk te overtreffen!

Contactgegevens:

Koriander
Burgemeester Wuiteweg 18
9203KK Drachten
Telefoon: 
0512548850
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Koriander

Meer restaurants in de buurt

Marhaba

Drachten
A la carte, Afhalen and Mediterraans
Adres: 
Zuidkade 72
9203 CP Drachten
Telefoon: 
0512-545450
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Marhaba
Adres: 
Noordkade 52
9203 CE Drachten
Telefoon: 
0512-356975
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten De Zaak (dinsdag t/m donderdag en zondagen) - niet afhalen

Restaurant Fidele

Drachten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Burgemeester Wuiteweg 18
9203 KK Drachten
Telefoon: 
0512548850
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Restaurant Fidele