Korfu

Voerendaal (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Het prachtige Griekse restaurant Korfu is gelegen aan de Hogeweg in Voerendaal. Ons restaurant straalt de echte Griekse sferen uit. U zult bij ons het idee hebben alsof u op vakantie bent in het schitterende Griekenland zelf! Het restaurant is geschikt voor jong en oud, er is voor iedereen wel iets lekkers te eten. Wij bieden u de gelegenheid om bij ons te komen voor feesten, verjaardagen of een receptie. Ons team staat voor u klaar om u de geweldigste avond ooit te laten beleven. U bent met uw dinercheque bij ons dus aan het juiste adres!

De koks in onze keuken verzorgen een ruim aanbod aan de meest heerlijke gerechten voor u. Hier vallen onze voorgerechten, soepen, salades, bijgerechten, psaria – visgerechten, vleesgerechten, mix-schotels van de grill, ovengerechten, vegetarische gerechten, nagerechten en voor de allerkleinste verzorgen wij een lekker pedika – kindermenu! Voor uw dinercheque is er dus keuze genoeg. Wij vinden het belangrijk dat onze gerechten van hoge kwaliteit zijn en bereid worden met de beste ingrediënten. U zult bij ons dus altijd gerechten met een overheerlijke smaak eten! Wij schenken ook verschillende warme en koude dranken, gedestilleerde dranken, bier en wijnen. Ook voor al uw wensen of allergieën kunt u bij ons terecht, wij houden hier namelijk graag rekening mee.

Korfu is geopend van dinsdag tot en met zondag. Wij hopen u snel eens te zien langskomen om uw dinercheque bij ons te verzilveren!

Contactgegevens:

Korfu
Hogeweg 38
6367BD Voerendaal
Telefoon: 
0455112692
Nationale Diner Cadeaukaart Voerendaal Korfu

Meer restaurants in de buurt

Auberge de Rousch

Heerlen
A la carte, Europees, Frans, Hollands and Internationaal
Adres: 
Kloosterkensweg 17
6419PJ Heerlen
Telefoon: 
0455715890
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Auberge de Rousch

Graffiti

Heerlen
A la carte, Afhalen and Lekker Top-500
Adres: 
Laanderstraat 27
6411 VA Heerlen
Telefoon: 
0455714241
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Graffiti

The Salad Bakery

Heerlen
A la carte, Afhalen, Biologisch, Lunch and Vegetarisch
Adres: 
Saroleastraat 67
6411 LS Heerlen
Telefoon: 
0458512181
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen The Salad Bakery