Kolenist Bar & Grill

Zuid-Scharwoude (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U kunt bij De Kolenist in Zuid-Scharwoude een avondje echt Noord-Hollands genieten. Bij dit eetcafé kunt u proeven van vele verschillende smaken vanwege de uitgebreide kaart en vanwege het gastvrije personeel komt er een divers publiek. Met 90 zitplaatsen in het restaurant en een gedeeltelijk overdekt terras aan het water is De Kolenist de aangewezen locatie in Zuid-Scharwoude om een avondje ouderwets te genieten. Natuurlijk ook voor gasten met een dinercheque van Diner Cadeau.

De kaart is beïnvloed door de Franse keuken maar daar is niet alles mee gezegd. U kunt bijvoorbeeld een heerlijke Tournedos van maar liefst 200gr bestellen maar voor de visliefhebbers is er de Vis van de Dag. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de Vegetariërs, voor hen is er bijvoorbeeld een uitmuntende Wellington. Als u in een avontuurlijke stemming bent kunt u ook kiezen om de Proeverij te bestellen. Een verzameling voorgerechten waar voor elke smaak wel een gerecht bij zit.

U bent ook van harte welkom bij De Kolenist voor een arrangement. Met het diverse aanbod is elke speciale gebeurtenis een gegarandeerd succes. Voor de dames is er natuurlijk een High-Tea, of ga de dekluxe tour met een High-Tea Deluxe. Bij de uitgebreide versie krijgt u bijzondere hapjes en een lekker glas bubbels. Voor de mannen is er de High-Beer. Bij dit arrangement krijgt u vier verschillende speciaal bieren met bijpassende hapjes. Dit is natuurlijk een geweldig begin van de avond.

Laat u dus snel verrassen door de gastvrijheid van de bediening en de expertise van de keuken. U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens langs te komen als u wilt betalen met een cadeaukaart. Zoals de Dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Kolenist Bar & Grill
Dorpsstraat 360
1722ED Zuid-Scharwoude
Telefoon: 
0226427693
Nationale Diner Cadeaukaart Zuid-Scharwoude Kolenist Bar & Grill

Meer restaurants in de buurt

Chinees Restaurant Libelle

Heerhugowaard
A la carte and Afhalen
Adres: 
Middenwaard 89-A
1703SC Heerhugowaard
Telefoon: 
0725317310
Nationale Diner Cadeaukaart Heerhugowaard Chinees Restaurant Libelle

Plein 8

Heerhugowaard
A la carte, Afhalen, High tea and Lunch
Adres: 
Stationsplein 8
1703 WB Heerhugowaard
Telefoon: 
0725718336
Nationale Diner Cadeaukaart Heerhugowaard Plein 8

Holy Cannoli

Noord-Scharwoude
Adres: 
Spoorstraat 64
1723 NE Noord-Scharwoude
Telefoon: 
0630740977
Nationale Diner Cadeaukaart Noord-Scharwoude Holy Cannoli