Kletsen en Proeven

Zwolle (OV)
Omschrijving: 

In de gezelligste stad van Nederland, Zwolle, ligt de sfeervolle Bar & Bistro Kletsen & Proeven. De naam windt er geen doekjes om; bij Kletsen & Proeven moet u zijn voor een gezellige borrel of een heerlijk diner. Het decor binnen wordt gekarakteriseerd door het prachtige mozaïek en de stijlvolle kroonluchters. In de zomer bent u waarschijnlijk buiten te vinden op het grote loungeterras op de Melkmarkt. De warme dagen kunt u hier prima doorbrengen. Het mooiste? Uw Dinercheque wordt ook hier geaccepteerd.

Het menu van Kletsen & Proeven is voornamelijk Frans en Hollands geïnspireerd. Het driegangen proeverij menu is heel populair en biedt u een verscheidenheid aan kleine gerechtjes. Ook onze maaltijdsalades zijn zeer aan te raden en worden geserveerd met een lekkere puntzak frites. Uiteraard kunt u onze heerlijke gerechten ook à la carte bestellen met een speciale nadruk op onze specialiteiten; De kaasfondue met verse groenten en stokbrood of de Mixed Grill.Erg belangrijk om te noemen is onze grote verscheidenheid aan Speciaalbieren, die u de hele dag kunt nuttigen. Ook de wijnkaart is zeer zorgvuldig samengesteld en biedt u de mooiste kwaliteitswijnen tegen zeer verschillende prijzen. Met een groot gezelschap kunt u ook bij ons terecht! Wij organiseren uw diner, feestje, bedrijfsuitje, vergadering of zelfs uw bruiloft.

 In Zwolle en zin in een gezellige borrel of een heerlijk diner? Bij Kletsen & Proeven bent u precies op de goede plek. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen. Vergeet ook zeker uw Dinercheque niet.

Contactgegevens:

Kletsen en Proeven
Melkmarkt 52
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
038-4212909
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Kletsen en Proeven

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
038-4211011
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle De Belgische Keizer Zwolle

Mayur Kitchen

Zwolle
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Melkmartk 42
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
0384235531
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Mayur Kitchen

Olympia Zwolle

Zwolle
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Melkmarkt 20
80411MC Zwolle
Telefoon: 
0384221082
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Olympia Zwolle