Kippevel

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
Kiprestaurant
Omschrijving: 

Uw Dinercheque verschaft u nu ook toegang tot de allerbeste kip van Nederland, of beter gezegd; van Spanje. Eigenaar Wilfred Tegelaar reisde eens af naar de Spaanse Costa Brava en bezocht daar kippenbar Padre in Palas. Dit simpele restaurant opent klokslag zes uur en stroomt onmiddellijk vol met gasten. Tot sluitingstijd blijft de zaak vol. Vragen als ‘wat is het geheim van deze kip?’ en ‘Waarom is deze kip zoveel lekkerder dan alle andere kip?’ lieten Wilfred Tegelaar niet meer los. Het kostte vele bezoeken aan Padre en maanden van experimenten, maar nú is de kip van Padre ook eindelijk te proeven in Kippevel! Net als in Padre staat er bij Kippevel alleen deze ultieme kip op de kaart! De kip is knapperig bruin en heeft super sappig vlees dat moeiteloos van het bot glijdt! Dit kan alleen omdat het volgens Spaans recept is geroosterd aan het spit.

Naast kip staan er uiteraard ook heerlijke bijgerechten op de kaart zoals huisgemaakte friet, crispy mais en appelmoes! Ook kunt u uw maaltijd uitbreiden met een heerlijk voor- of nagerecht.

Ons restaurant opent elke dag om vier uur, waardoor het uitstekend geschikt is voor een bezoek met ook de allerkleinsten. Ook is het mogelijk om samen met al je vrienden en een flink aantal kippenkluifen je verjaardagsfuif te vieren.

Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? Geniet van de allerbeste kip die er verkrijgbaar is, alleen bij Kippevel. Wij hebben het grillen van kip tot een ware kunst verheven. Kiplekker!

Contactgegevens:

Kippevel
Kort Rapenburg 17
2311 GC Leiden
Telefoon: 
071-5148818
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Kippevel

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Noordeinde 15
2311 CA Leiden
Telefoon: 
071-5128025
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Everest Tandoori Restaurant
Adres: 
Papengracht 6A
2311TW Leiden
Telefoon: 
0715124053
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant Jacob

Donatellos Leiden

Leiden
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Haarlemmerstraat 20
2312GA Leiden
Telefoon: 
0715147938
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Donatellos Leiden