KIN10 Salon

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque een unieke ervaring beleven? Dat kan bij KINboat. Want daar kunt u op een boot door de Amsterdamse grachten varen terwijl u geniet van een heerlijk hapje en drankje. En wie kan nou zeggen dat ze dat al eens hebben meegemaakt? Het is de perfecte bezigheid voor elke gelegenheid; uw genodigde familie of vrienden zullen zeker onder de indruk zijn. KINboat is daarom dé plek om uw Dinercheque te besteden!

Bij KINboat verzorgen wij verschillende arrangementen. Zo kunt u op de boten genieten van borrels, lunches en diners. Zelfs een barbecue is bij ons mogelijk. Wij bieden standaard arrangementen, maar wij kunnen ook maatwerk leveren wanneer u speciale wensen heeft. Geniet bijvoorbeeld van tapas en pizza, maar ook van champagne en bitterballen. U kunt zelf kiezen hoe uitgebreid u uw diner wilt. Zo maken wij bij de lunch een onderscheid tussen Lunch Basis, Lunch de Luxe en Lunch Super de Luxe. En alles kunt u afrekenen met uw Dinercheque!

KINboat vaart rond op de prachtige grachten van Amsterdam, één van de meest bevaren steden van de wereld. Deze vaart komt het milieu niet altijd ten goede én daarom biedt KINboat sloepen die volledig elektrisch en 100% groen zijn. Hierdoor zijn ze ook nog eens fluisterstil. Zo kunt u in alle rust genieten van alle pracht en praal om u heen onder het genot van een hapje en een drankje. Zo kunt u comfortabel en ontspannen genieten!

KINBoat heeft verschillende boten zodat er voor elke gelegenheid een passende boot is. Wij organiseren in overleg met u de juiste catering erbij. Dus als u met uw Dinercheque wilt genieten van een onvergetelijke en unieke ervaren, dan moet u bij KINboat zijn!

Contactgegevens:

KIN10 Salon
Leidsegracht 60A
1016CP Amsterdam
Telefoon: 
0202613466
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam KIN10 Salon

Meer restaurants in de buurt

KIN40 Sloep

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Leidsegracht 60A
1016CP Amsterdam
Telefoon: 
0202613466
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam KIN40 Sloep

KIN10 Lounge

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Leidsegracht 60A
1016CP Amsterdam
Telefoon: 
0202613466
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam KIN10 Lounge

KIN8 Salon

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Leidsegracht 60A
1016CP Amsterdam
Telefoon: 
0202613466
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam KIN8 Salon