Kasteel Woerden

Woerden (UT)
Soort keuken: 
Frans, Hollands, Italiaans and Kasteel
Omschrijving: 

Let op: U kunt uw cadeaukaart enkel gebruiken op dagen waarop er geen evenementen gepland staan. Hierover kunt u telefonisch contact opnemen.

Gefeliciteerd, u heeft een dinercheque van Diner Cadeau ontvangen! Met deze dinercheque kunt u lunchen, borrelen op dineren op veel bijzonder plaatsen in Nederland. Een van deze plaatsen is Kasteel Woerden, waar u een heerlijke culinaire middag kunt beleven. Kasteel Woerden is een prachtig kasteel dat meer dan 600 jaar oud is. Het is omgeven door een grote slotgracht en wanneer u het kasteel wilt betreden moet u een echte kasteelbrug over. Wat Kasteel Woeden extra bijzonder maakt, is dat het centraal is gelegen in de stad. Dat zou u niet denken wanneer u de brede slotgracht en het omringende groen ziet, maar het is echt zo! Een bezoek aan Kasteel Woerden is dan ook prima te combineren met een bezoekje aan Woerden.

Wat betreft culinaire activiteiten heeft u bij Kasteel Woerden met uw dinercheque meerdere mogelijkheden. Iedere zaterdag en zondag is bijvoorbeeld het kasteelcafé geopend. Dit is een prachtige ruimte waarin u terecht kunt voor een heerlijk kopje koffie met een lekker stuk taart of voor een uitgebreide high tea. Komt u wat later op de dag langs, dan kunt u bovendien genieten van een heuse high wine. Is het buiten mooi weer, dan kunt u van uw drankje en hapje genieten op het ronde kasteelterras waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft over het water, het groen en de stad Woerden!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die u heeft in het prachtige Kasteel Woerden? Bezoek dan de website of kom gezellig een keer langs en betreed het 600 jaar oude kasteel. Het team van Kasteel Woerden hoopt u spoedig te mogen ontvangen in het kasteelcafé!

Contactgegevens:

Kasteel Woerden
Kasteel 3
3441BZ Woerden
Telefoon: 
0348-436000
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Kasteel Woerden

Meer restaurants in de buurt

La Payuca

Woerden
A la carte, Afhalen and Argentijns
Adres: 
Wilhelminaweg 20
3441 XC Woerden
Telefoon: 
0348-412113
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden La Payuca

Plein 7

Woerden
A la carte
Adres: 
Kerkplein 7
3441BG Woerden
Telefoon: 
0348508912
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Plein 7

Tante Truus Woerden

Woerden
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Rijnstraat 50
3441 BV Woerden
Telefoon: 
0652582451
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Tante Truus Woerden