Kasteel Montfoort

Montfoort (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Kasteel and Lokaal
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een spectaculaire bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in de omgeving van Montfoort? Dan hebben wij nu een werkelijk uniek aanbod voor u! U kunt namelijk met uw dinercheque gaan lunchen of dineren in het restaurant dat hoort bij Kasteel Montfoort. Bij een bezoek aan dit restaurant dineert u in een sprookjesachtige setting waarin bedienden alles in het werk stellen om u een royale en onvergetelijke middag of avond te bezorgen met uw dinercheque. Niet voor niets is Kasteel Montfoort uitgeroepen als een van de meest geschikte trouwlocaties van Nederland! Neem voor de mogelijkheden voor trouwerijen vooral contact op met het Kasteel!

Uw middag of avond culinair genieten met uw dinercheque op Kasteel Montfoort staat onder leiding van de chef-kok Mike Verkleij, die iedere keer weer de meest verassende gerechten op tafel weet te toveren. De menukaart voor de lunch kunt u op de website vinden, daarop staan onder andere een huisgerookte zalm met limoenmayonaise en kasteelbrood, een Italiaanse pomodorisoep met zure room en kasteelbrood, een Tosti XL met parmaham, Old Amsterdam, tomaat en basilicum en een carpaccio van ossenhaas die rijkelijk is gegarneerd met Reggiano-kaas en die geserveerd wordt met kasteelbrood. Wilt u ’s avonds komen dineren, dan kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden voor private dining. Dit kan al vanaf zes personen en het menu wordt in overleg samengesteld.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die deze mooie historische locatie biedt? Neem dan snel contact op met Kasteel Montfoort en vraag naar de mogelijkheden met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Kasteel Montfoort
Kasteelplein 1
3417JG Montfoort
Telefoon: 
0348-472727
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Kasteel Montfoort

Meer restaurants in de buurt

Heeren van Montfoort

Montfoort
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoogstraat 41
3417HB Montfoort
Telefoon: 
0348-471229
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Heeren van Montfoort

Het Oude Stadhuis

Montfoort
A la carte
Adres: 
Hoogstraat 36
3417HD Montfoort
Telefoon: 
0348-474004
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Het Oude Stadhuis

Restaurant de Burgemeester

Linschoten
A la carte, Frans, Internationaal, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Raadhuisstraat 17
3461 CW Linschoten
Telefoon: 
0348-414040
Nationale Diner Cadeaukaart Linschoten Restaurant de Burgemeester