Kapulaga

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de Hoogbrugstraat in Maastricht staat restaurant Kapulaga. Het is een restaurant met veel authenticiteit. U kunt hier perfect terecht met uw dinercheque! Het prachtig ingerichte restaurant heeft een interieur waarin verschillende tinten bruin in zijn verwerkt. Ook de sierlijke muur van het restaurant zorgt voor een prachtige uitstraling. U kunt met uw dinercheque samen met uw vrienden of kinderen komen eten, maar ook voor een romantische date of een verjaardagsfeest staat restaurant Kapulaga zeker voor u klaar! Het team werkt hard om u een onvergetelijke avond te laten beleven. U wilt toch ook alleen maar genieten?

Chef-kok en bazin Uci de Bakker zorgt voor heel veel verschillende en heerlijke Indonesische gerechten. Voor elke gang zijn er een tal aan verschillende gerechten te krijgen. Er is dus veel keuze voor uw dinercheque! Zo is er voor een voorgerecht onder andere vegetarische soep Tahu en een Laksa Jakarta met kip, garnalen en groenten in kokosmelk. Voor het hoofdgerecht is er onder andere een Udang Saus Tiram met Katjang Mete met 6 grote garnalen in oestersaus en cashewnoten of Cumi Bumba Pedas met kleine calamares in pikante saus. Voor een nagerecht is er onder andere een heerlijke Kolak Pisan Raja dan Singkong/Ubi met banaan en cassave gekookt met pandankokosmelk.

De keuken is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Alleen op de maandag is Kapulaga gesloten. Wilt u ook graag kennismaken met de Indonesische keuken? Dan bent u bij restaurant Kapulaga aan het juiste adres met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Kapulaga
Hoogbrugstraat 23
6221CN Maastricht
Telefoon: 
0437502588
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Kapulaga

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wyckerbrugstraat 54
6221ED Maastricht
Telefoon: 
0433116438
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Bouchon d'en Face
Adres: 
Kasteel Montfortstraat 28
6222TM Maastricht
Telefoon: 
0433621200
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Al Sultan - Restaurant Sesam

Harvey Kitchen & Bar

Maastricht
Internationaal
Adres: 
Hertogsingel 58C
6214AE Maastricht
Telefoon: 
0438513954
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Harvey Kitchen & Bar