Kampkuiper

Harbrinkhoek (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

KampKuiper is een mooi gelegen en nostalgisch ogend restaurant in het Twentse Harbrinkhoek. Hier kunt ervaren wat het ‘nieuwe dineren’ inhoudt, namelijk ongedwongen genieten van heerlijke gerechten voor een eerlijke prijs. Uw bezoek aan Kampkuiper kan alleen nog maar beter worden als u met uw Dinercheque afrekent. Het restaurant heeft de uitstraling van een Twentse Hoeve door de Saksische stijl en de mooie omgeving. De boerderij is verfraaid met grote boogramen en in het restaurant een prachtige open keuken. De koks bereid hier uw gerechten onder een handgemaakte koperen kap, gemaakt door een van de laatste koperslagers van Nederland. Daarnaast beschikt het restaurant over een royaal terras, fraaie ontvangstruimten en een ruime feestzaal. Relaxend op het terras kunt u uw kinderen in de gaten houden die heerlijk spelen in de speeltuin. Dat is toch dubbel genieten?

De uitgebreide menukaart bevat zeer gevarieerde gerechten van een simpele schnitzel met patat tot culianire combinaties met dagverse vis. Ook staan er vele lekkere wildgerechten op de kaart. Kampkuiper werkt graag samen met lokale producenten die plezier hebben in kwalitatief hoogwaardige producten op tafel zetten. Zo kunt u genieten van lekkere wijnen van Gustaf krug, lekkere speciaalbiertjes, entrecote van de Black Angus of Simmentaler koeien of ijs van regionale ijsmakers.

Bij Kampkuiper ervaart u de geur en de smaak van het Twente van vroeger. Hangt geen stijve jasje-dasje sfeer, maar een informele en gezellige sfeer, waar u zich gelijk in thuis zult voelen. Ook met uw Dinercheque bent u van harte welkom bij Restaurant Kampkuiper, dus waar wacht u nog op!

Contactgegevens:

Kampkuiper
Almeloseweg 113
7615 NA Harbrinkhoek
Telefoon: 
0546-629962
Nationale Diner Cadeaukaart Harbrinkhoek Kampkuiper

Meer restaurants in de buurt

Kota Radja

Tubbergen
A la carte, Afhalen and Chinees
Adres: 
Timmerstraat 2
7651 EL Tubbergen
Telefoon: 
0546622083
Nationale Diner Cadeaukaart Tubbergen Kota Radja
Adres: 
Corridor 7
7607 HN Almelo
Telefoon: 
0546898395
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Bakker Bart Almelo
Adres: 
Ootmarsumsestraat 221 D
7603 AD Almelo
Telefoon: 
0546745402
Nationale Diner Cadeaukaart Almelo Chitir Chicken Almelo