Jonkheer De Ram

Schalkwijk (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Steakhouse and Vlees
Omschrijving: 

U kunt ook met uw Dinercheque terecht bij het sfeervolle Jonkheer De Ram in Schalkwijk. Dit restaurant staat bekend om haar passie voor lekker eten en het persoonlijke en betrokken personeel. Deze gouden combi zorgt voor de perfecte culinaire ervaring! Jonkheer De Ram is gevestigd in een monumentaal pand uit 1788. Het bestaande pand is van top tot teen gerenoveerd en in combinatie met de warme attributen zult u zich zeker thuis voelen! Kom dus gauw eens lunchen of dineren met uw Dinercheque.

Jonkheer De Ram is zes dagen per week geopend tussen 12:00 en 0:00. In de avonduren kunt u er terecht voor een heerlijk diner. Bestel eerst een lekker speciaalbiertje van de uitgebreide bierkaart en een voorgerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ‘’Salmon’s Egg’’: een bonbon van gerookte zalm gevuld met een zacht gekookt ei? Of is de pittige kipsalade met munt-mayonaise meer iets voor u? Na dit soort lekkernijen moet de hoofdmaaltijd nog komen. Vooral de vleesliefhebber zit hier goed met zijn of haar Dinercheque. Ze hebben picanha steak met een saus van rode wijn en sjalotjes, langzaam gegaard buikspek met een saus van appelstroop en nog veel meer. Bij Jonkheer De Ram geniet u echt weer eens van écht lekker eten!

Overigens kunt u ook gewoon bij Jonkheer De Ram terecht als u meer zin heeft in een stukje vis of als u vegetarisch eet. Ruil bijvoorbeeld uw Dinercheque om voor een heerlijke portobello burger gevuld met groenten. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een heerlijk en onbezorgd diner!

Contactgegevens:

Jonkheer De Ram
Jonkheer Ramweg 22
3998JR Schalkwijk
Telefoon: 
0306368583
Nationale Diner Cadeaukaart Schalkwijk Jonkheer De Ram

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Piazza 83
3995XL Houten
Telefoon: 
0612907948
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Tante Truus Pannenkoeken
Adres: 
Herenweg 6
3991DS Houten
Telefoon: 
0302746272
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Dinner At Six

De Engel

Houten
A la carte
Adres: 
Burgemeester Wallerweg 2
3991 DM Houten
Telefoon: 
030-6371554
Nationale Diner Cadeaukaart Houten De Engel